Ovo je trenutno NAJPOPULARNIJI zimski parfem na svijetu

0

Zimska sezona idealno je vrijeme da unesete male promjene u svoj svakodnevni stil, a to možete uraditi i pomoću parfema. Da, toliko je jednostavno. Opet, koji parfem izabrati? Koji vam najbolje stoji? Da li slušati savjete drugih ili odabrati nasumično?

Naravno, uvijek treba da nosite onaj parfem koji se vama dopada, a ne drugima, ali ako imate male nedoumice šta izabrati ove sezone, donosimo preporuku za trenutno najpopularniji zimski parfem na svijetu. Na kraju, ako ga preporučuju milioni žena širom svijeta, ne može biti tako ni loš, zar ne?


Postoje veoma velike šanse da ga već i imate, jer je Libre Eau de Parfum Intense bio prilično popularan tokom prošle jesenje sezone, a ove zime je apsolutno u samom vrhu popularnosti. Zašto je tako dobar? Mogli bismo reći i zbog toga što već nakon prvog nanošenja shvatate kako je riječ o pravom tečnom luksuzu – opojne note jasmina i vetivera učiniće da se osjećate fantastično.

Šta još? Ovo je parfem koji će ugrijati i najhladniji zimski dan, a sigurno će pobuditi i maštu zahvaljujući toplim mirisnim notama cvijeta narandže, bergamota i lavande. Mogli bismo reći kako je riječ o parfemu koji je istovremeno i topao i svjež i sigurno ne bismo pogriješili.

Što se tiče samog parfema, iako je riječ o intenzivnoj verziji (Intense), nećete pogriješiti bilo da ga nosite danju ili noću. Fantastično se otvara na nešto nižim temperaturama pa je i to jedan od razloga zbog kojih je ultra popularan ove zime. I, da, dodaćemo još i ovo: neodoljivo je ženstven i privlačan.

Libre Eau de Parfum Intense dostupan je u pakovanjima od 30 ml, 50 ml i 90 ml.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info