Jarac: Sedmični horoskop za period od 31.01.2022. do 06.02.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Retrogradni pa onda, od 04.02., direktni Merkur u vašem znaku u konjunkciji sa Plutonom, neće vam dati da se pomjerite dok nešto suštinski ne riješite. Što znači – vraćaće vas iznova i iznova na neku situaciju, osobu, projekat, papirologiju, sve dok to ne uradite savršeno.

Mnogo toga ćete u ovoj sedmici pokrenuti, ali ovog puta na pravi način. Imaćete solidnu komunikaciju sa saradnicima – možda zato što ćete znati šta da kažete, a šta da prećutite, možda zato što ćete umjeti da vodite priču na pravi način.

Ljubav. Imamo dvije „struje“ kod Jarčeva, sve u zavisnosti od toga da li je vaše partnerstvo suštinski stabilno ili već duži period nije kako treba. Kod ovih koji su suštinski stabilni, vi ćete uspijevati da pronađete način da pokrenete partnera, da date i pokažete više, da vaš „brod“ vodite stabilnom i čvrstom rukom.

Kod ovih koji su suštinski nestabilni – dumate, vrtite filmove u glavi, preispitujete “za” i “protiv”. Čekate pravi trenutak, pravi motiv i situaciju da pokrenete početak kraja.

Slobodni Jarčevi, okupiranost prošlošću traje i trajaće i u dužem vremenskom periodu koji je ispred vas. Da li ima mogućnosti za nova poznanstva? Ma ima, nije problem u tome. Samo je pitanje da li vi želite da idete naprijed ili još uvijek čekate…

Hrana. Ulazite u period nešto jačeg apetita i većeg uživanja u hrani. Naravno, na vaš način. To znači da i dalje nećete ni u čemu pretjerivati, ali će ukusi biti intenzivniji, a zalogaji primamljiviji. I naravno – i dalje ćete umjeti da stanete kada je najslađe.

Zdravlje. Sitne zdravstvene tegobe, ali svejedno – rješavajte ih, jednu po jednu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info