Dnevni horoskop za 30.01.2022.

0

Ovan


Današnji dan bi bilo dobro iskoristiti za odmor, jer se vidi da su vaše energetske snage već pri kraju. Ipak, u svakom slučaju vam se predlaže aktivan odmor u smislu da odete negdje van grada ili da se makar prošetate, krećete, uživate u druženju i ljudima koji su oko vas.

Bik


Dan kada bi najbolje bilo uživati u svim čarima života – u dobrom društvu, odličnoj hrani, okruženi osobama do kojih vam je stalo. Moguće je da ćete danas potrošiti i neku marku više od onoga što ste planirali, ali šta sada – potrebno vam je opuštanje pa nemojte žaliti.

Blizanci


Danas vam je najviše potrebno prisustvo i pažnja od strane voljene osobe, a vaše drago biće će biti i te kako voljno da vam izađe u susret. Štaviše, partner će se baš potruditi da vam uljepša zajedničke trenutke i udovolji na svaki način. Budite fini pa uzvratite pažnju.

Rak


Koliko god se danas trudili da se opustite, non stop vam u mislima stoji opterećenje zbog nekih poslovnih obaveza koje će vas sačekati u ponedjeljak. Pokušajte da se rasteretite, a ako niste za društvo onda pogledajte neki dobar film ili slušajte muziku koju volite.

Lav


Riješili ste da danas nećete dozvoliti da vam bilo šta poremeti planove. Ono što vam je najviše u glavi jeste druženje, izlazak, provod sa prijateljima, ali ćete naći dovoljno vremena i za voljenu osobu. Ako ste sami, danas možete upoznati nekog, sa većom razlikom u godinama, ko će vas jako zainteresovati.

Djevica


Dan kada ste u potpunosti posvećeni svom domu i članovima porodice. Ponudićete se da vi spremite ručak ili ćete se makar angažovati oko pripreme kolača. Ovaj dan ćete zasladiti i prisustvom voljene osobe. Neki dosta lijepi momenti su pred vama.

Vaga


Nije vam loše raspoloženje, ali jednostavno niste u fazonu baš za svakog. Sa nekim ljudima želite da se vidite i provedete zajedničko vrijeme, ali od nekih drugih ćete bježati što dalje možete. Selektivni ste i to je trenutno baš tako. Više vam prija društvo prijatelja, a za voljenu osobu ćete ostaviti kasne večernje sate.

Škorpija


Bolje raspoloženje i opuštenija atmosfera obilježiće današnji dan. Iako imate nekih zabrinutosti po pitanju finansija, trudićete se da vam one ne pokvare trenutke sa osobama koje volite. Moguć je i kontakt ili susret sa osobom koja živi prilično daleko od vas.

Strijelac


Imate nekih obaveza u prvom dijelu dana, a popodne i veče ćete uglavnom koristiti za odmor i opuštanje. Sad, neko će se opuštati uz voljenu osobu, a neko uz prijatelje ili u dobrom provodu. Svako prema svojim afinitetima i mogućnostima. Bitno je da se provedete lijepo.

Jarac


Pozvani ste na neko okupljanje, proslavu ili izlazak. Dvoumićete se da li da odete, jer ne smatrate da ste trenutno najbolje društvo, ali bi trebalo da se ipak odazovete pozivu. Drugi dio dana je mnogo bolji po vas pa ćete se lijepo provesti i nećete zažaliti što ste otišli.

Vodolija


To što biste vi htjeli na sto strana odjednom je zaista lijepo, ali ne verujemo da ćete sve ono što ste planirali uspjeti da uglavite u 24 sata, koliko vam je na raspolaganju. Prema tome, moraćete da odredite prioritete i da nekoga bacite u zapećak. Sad vi vidite šta ćete i kako ćete.

Ribe


Ovaj dan definitivno treba provesti van kuće. Vi ste se u posljednje vrijeme toliko usjedili, ne mrdate nigdje i ne radite ništa, da je jednostavno neophodno da se malo pokrenete i razmrdate. Bilo bi idealno kada biste prije podne iskoristili za neku šetnju ili rekreaciju, a popodne za malo druženja sa prijateljima.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info