Djevica: Sedmični horoskop za period od 31.01.2022. do 06.02.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Mlad Mjesec u polju svakodnevnice, obaveza, odgovornosti – ulazite u period koji će talasati vašu poslovnu rutinu, koji vam neće dati da se opustite i kulirate.

U redu, talasalo je i do sada – sve to stoji, ali nadalje će vam biti potrebno neuporedivo više organizovanosti i fokusiranosti, jer će se obim obaveza povećavati, a vi i pored velike energije koju trenutno nosite nećete baš uvijek biti u stanju da sve ispratite. Takođe, novi poslovni interes se može pojaviti. Ne odlučujte na brzinu, budite mudri.

Ljubav. O, vi biste se tako rado fokusirali na partnera i na uživanje, opuštanje, strast, ljubav. I biće toga, svakako, ali u neuporedivo manjoj mjeri od one koja je vama potrebna. Ili će biti ona varijanta – da sve krene lijepo i kako treba i da se onda samo u jednom trenutku pretvori u natezanje, nerviranje.

Još jedna stvar – kad je sa voljenom osobom lijepo, ne analizirajte previše i ne kopajte – pokušajte da samo uživate u tome.

Slobodne Djevice, nekima od vas ova sedmica će donijeti na prvi pogled savršenu ljubavnu priču, savršenu osobu zbog koje će vam srce ludo zatreperiti. A drugi pogled? Pa, nećemo sad o tome. Ima vremena.

Hrana. Ovo nisu dani u kojima ćete vi voditi naročito računa o ishrani. Budite svjesni da se ovakav način funkcionisanja može odraziti na vaše zdravlje. Pokušajte da se oranizujete bolje, da pronađete više vremena za sebe i za pripremu kvalitetnih obroka koji će odgovarati vašem organizmu.

Zdravlje. Mlađi –prehlade. Stariji – cirkulacija, pritisak, koštano-zglobni sistem.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info