Blizanci: Sedmični horoskop za period od 31.01.2022. do 06.02.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. U jednom trenutku se na poslu neće dešavati ništa – smorno, naporno, standardno – a u drugom će se odjednom mnogo toga pokrenuti i moraćete da ulažete dosta napora da biste sve obavili kako treba i na vrijeme.

U svakoj situaciji ćete uspjeti da se snađete – i u onoj najkomplikovanijoj, ali i u onoj u kojoj treba najbrže odreagovati. Mlad Mjesec u polju inostranstva, ekspanzije, planova i učenja uvodi vas u promjene koje će većim dijelom nastupiti od ulaska u narednu sedmicu. Finansije – neočekivani troškovi.

Ljubav. Tokom cijele ove sedmice vaš vladar Merkur će, đa u retrogradnom đa u direktnom hodu, biti u vrlo intenzivnoj konjunkciji sa Plutonom. Suština ovog aspekta je introspekcija, preispitivanje. Mjerićete i odmjeravati sve vezano i za partnera, ali i za vašu priču.

Računaćete koliko je ko kriv za probleme, a koliko je ko doprinio da stvari budu dobre. U ovoj sedmici razmišljate, a od sljedeće ćete krenuti da primjenjujete sve ono što ste zaključili. Trenutno – odnos je usporen, utihnuo.

Slobodni Blizanci, želite da se opustite. Mogući su neobavezni kontakti, flertovanje ili pokoja avanturica.

Hrana. Imate vremena za sve, za sebe najmanje. A trebalo bi da bude obrnuto.  Ne preskačite obroke, ne jedite s nogu, nemojte zavaravati glad slatkišima, grickalicom ili usputnim zalogajem. Obratite više pažnje na ishranu – vaš organizam će vam biti zahvalan.

Zdravlje. Problemi sa spavanjem, moguće povrede.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info