Dnevni horoskop za 29.01.2022.

0

Ovan


Razgovor s ukućanima o novčanoj problematici biće uspješno riješen. Odredićete nove prioritete i prema troškovima se postaviti vrlo štedljivo. Neko bi od vas mogao tražiti pozajmicu ili će prijatelj tražiti vašu pomoć i mišljenje. Pri tome pripazite da u procjeni njegovih problema ne budete neobjektivni i površni.

Bik


Nesmetano ćete uživati u druženjima sa suprotnim polom, u hobijima ili izlascima. Spone s osobom suprotnog pola postaće čvršće, posebno ako se vaš odnos do sada temeljio samo na prijateljstvu. Putem prijateljskih veza možete doći do prilika koje će vam pomoći u ličnom i profesionalnom razvoju i približiti vas cilju.

Blizanci


Više vremena posvećivaćete voljenima. Nije isključeno da se iznova počnete baviti hobijima kojima ste se bavili u mladosti. Kontakt koji održavate dopisujući se putem interneta, mogao bi prerasti u nešto više. Niti velika udaljenost, koja vas dijeli, neće moći umanjiti simpatije i snagu osjećanja koja je sve veća.

Rak


Moraćete biti aktivniji u porodičnim obavezama i pomagati onima koji od vas zavise. Trenuci provedeni u samoći biće vam potrebni za unutrašnju ravnotežu. Zaštitićete se od tuđe znatiželje ili pitanja na koja nećete imati strpljenja odgovarati. Pozovite dobrog prijatelja koji vas poznaje u dušu i koji će vas znati oraspoložiti.

Lav


Mogućnost da provedete dio dana u miru i udobnosti doma, činiće vam se privlačnijom od druženja ili večernjeg izlaska. Poći će vam za rukom odagnati misli o teškoćama s kojima se susrećete. Najviše će vas mučiti novčana problematika pa će se porodični razgovori kretati u tom smjeru. Zajednički ćete doći i do nekih rješenja.

Djevica


Zavisićete od raspoloženja i odluka drugih. Preuveličaćete probleme, a sve će to biti posljedica nezadovoljstva. Najbolje se pritajiti, smireno i otvoreno razgovarati i tako omogućiti bližnjima da vas shvate. Višak energije utrošite baveći se sportom ili obavljajući manje popravke u kući.

Vaga


Muče vas problemi oko nekog poslovnog dogovora, ali ne znate na koji način ćete to riješiti. Previše se opterećujete nečim na šta trenutno ne možete uticati. Pustite da se stvari razriješe same od sebe. Prilično vam je opterećujuća komunikacija sa jednom osobom. Ne prija vam njeno udvaranje.

Škorpija


Što god da počnete raditi odustajaćete već na pola puta, a kućne poslove ćete ostavljati nedovršenima. Mnogo bolje će vam ići društveni kontakti pa se bez griže savjesti posvetite prijateljima. Upustite li se s nekim u raspravu, ne dopustite da vas isprovocira. Stavite do znanja da niste zainteresovani za dalje nadmetanje.

Strijelac


Nećete biti raspoloženi i to će ukućani primijetiti. Možda ćete morati promijeniti stare navike ili preuzeti nove odgovornosti kojima ćete se dokazati. Živjećete burno, ali to se neće negativno odraziti na ljubavni život. Ni u čemu se ne zadovoljavate mrvicama pa ćete i partneru jasnije dati do znanja šta očekujete od vaše veze.

Jarac


Sigurno je da će vas tokom dana više puta obuzeti neke crne misli i loše raspoloženje. Pokušajte da ih odgurnete od sebe, jer suštinskih nikakvih razloga za brigu nemate. Ovo je samo blagi energetski pad, vjerovatno prouzrokovan umorom i napetošću iz prethodnih dana.

Vodolija


Danas vam novac lako klizi iz džepova pa bi bilo dobro kada biste umjeli da se zaustavite prije nego što u potpunosti opustošite i novčanik i kreditne kartice. No, zato će vas obradovati neki sitan poklon od strane ukućana ili djece, a voljena osoba će imati pregršt lijepih riječi za vas.

Ribe


Neki odnosi kao da su izgubili smisao – možda su vaši stari prijatelji krenuli novim životnim putevima, dok neki novi ulaze u vaš život. Većinu slobodnog vremena posvetićete razmišljanju o tim situacijama i nešto odlučiti. Pripazite da neko ne iskoristi vašu velikodušnost i darežljivost. Ne vjerujte baš svakome.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info