Dnevni horoskop za 28.01.2022.

0

Ovan


Promjene u poslovnom segmentu vam prijaju i donose vam pozitivno uzbuđenje. Imate osjećaj kao da se neke prepreke ruše pred vama. U drugom dijelu dana vrlo ohrabrujuće informacije, moguće i o poslovnom putovanju. U emotivnom dijelu osjećate se u potpunosti dobro i stabilno.

Bik


Žurite, jer ste svjesni da vam je ostalo jako malo vremena da biste neke obaveze priveli kraju. Na sve ovo, poslovni saradnici vas konstantno cimaju i zapitkuju. Biće ovo malo nervozan dan. U priličnoj mjeri ste “iscijeđeni”, ali ne možete da odbijete voljenu osobu i njenu želju za susretom.

Blizanci


Danas dosta buran dan u poslovnom segmentu. Velika gužva, mnogo obaveza i vrijeme će vam proletiti u treptaju oka. Ako ništa drugo, bićete zadovoljni onim što ste postigli. Pomalo ste nervozni, jer se u kontaktu sa voljenom osobom ne odvija sve onako kako ste vi planirali.

Rak


Sa nestrpljenjem očekujete pokretanje jednog poslovnog projekta u koji ste uključeni u velikoj mjeri. Nažalost, do vas će i danas stići vijesti o pomijeranju rokova. Bićete malo impulsivni u kontaktu sa voljenom osobom, ali to je samo način da joj pokažete koliko vam je stalo do nje.

Lav


Još jedna prilika da pokažete svoju umješnost u poslovnom segmentu. Dosta toga će vam danas ići naruku, mada ćete morati da žurite zbog kratkih rokova. Potrudite se da ne smetnete sa uma nešto što ste obećali. Nemojte emotivnog partnera povrijediti nekom neumjerenom opaskom.

Djevica


Iako imate najbolje namjere, možete danas biti isključivi u nekim kontaktima i poslovnim relacijama. Povremeno su vaši stavovi tvrdi i trebalo bi da razmislite da li ste u mogućnosti da ih ublažite. Očekujete veliku posvećenost od strane partnera, a povremeno mu ne pružate dovoljno nježnosti i pažnje.

Vaga


Neko od kolega će vas, na svu sreću u ranim jutarnjim satima, podsjetiti da ste propustili da odradite jednu ozbiljniju poslovnu obavezu. Ne brinite, stižete na vrijeme da i ovo skinete sa dnevnog reda. U vaše poslovno okruženje dolazi jedna izuzetno zanimljiva osoba. Uživaćete u komunikaciji sa njom.

Škorpija


Očekujte veće promjene raspoloženja tokom današnjeg dana. Potrudite se da u bitnim poslovnim aktivnostima budete organizovani i ažurni. Bolje ćete se osjećati ako što češće budete u kontaktu sa voljenom osobom, jer vas smiruje i opušta.

Strijelac


Stalo vam je da ostavite dobar utisak na ljude sa kojima dolazite u kontakt. Očekujete mnogo od nekih razgovora, potrudite se da vaša nesigurnost, koju ćete povremeno osjećati, ne izbije na površinu. Zanimljiv susret sa nekim ko vam je jako privlačan, ali će sve ostati samo na komunikaciji.

Jarac


Potrebno je da dobro razmislite o svojim potezima nadalje u poslovnom segmentu. Može vam u velikoj mjeri pomoći ako se posavjetujete sa prijateljem ili kolegom koji ima više iskustva od vas. Previše razmišljate u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada. Opustite se, budite svoji.

Vodolija


Dobri dogovori i komunikacija sa autoritetima i osobama koje su vam nadređene. Ako vam je potrebno, sada možete zatražiti uslugu ili slobodan dan za neke privatne obaveze. Dopada vam se način na koji jedna osoba pokušava da vas zainteresuje i animira.

Ribe


Danas ćete se usmjeriti na pravljenje planova i strategije za naredne dane. U poslovnom segmentu je trenutno mirna situacija i nećete biti opterećeni obavezama. Razmišljate o zajedničkom vikendu sa voljenom osobom i danas ćete joj to i predložiti.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info