H&M: 5 najmodernijih modela obuće za Zimu 2022.

0

Kako biste i ove zime imale veoma privlačan i moderan stajling, to možete postići i pomoću određenih modela obuće. Upravo za to se pobrinuo najpoznatiji švedski modni brend, H&M, a mi vam donosimo trenutno pet najmodernijih modela obuće ove zime.

Čizme preko koljena


Već par sezona, čizme preko koljena model su obuće koji je veoma popularan i koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ista situacija je i ove zime, a ove H&M čizme preko koljena možete nositi gotovo u svim prilikama. Iako su dostupne u više boja, preporuka je da birate crne čizme preko koljena, jer ih bez problema možete uklopiti u bilo koji stajling.

Chelsea platformice


Gležnjerice su veoma popularne tokom svih sezona (da, postoje modeli koji se nose i ljeti), a ove zimske sezone, bar kada je riječ o H&M-u, jedan od najmodernijih modela popularnih čizmica su Chelsea platformice. Idealne za kreiranje urbanog stajlinga, veoma dobro se kombinuju da raznim modelima farmerica, ali i suknji i haljina. Dostupne su u četiri različite boje, a vi birajte one koje nabolje odgovaraju vašim modnim preferencijama.

Bajkerice


Moto čizme ili bajkerice idealne su kada želite da dobijete urbani stajling. Veoma lako ih možete dodati kožnim helankama i farmericama, a odlična su opcija u svim neformalnim prilikama. Pored toga, pomoći će vam i da dobijete stajling moderne modne buntovnice.

Čizme do koljena


Vanvremenski klasik, a možete ih kombinovati s čim god poželite: sa suknjama, haljinama, pantalonama… Ma, idealne su baš u svim kombinacijama i njihova popularnost je neupitna tokom svake zimske sezone. Ove zime možete birati modele u bojama, ali ipak klasična crna jedna je od najboljih opcija – tako je odlična za kombinovanje, jer se slaže sa svim drugim bojama.

Gležnjerice na pertlanje


Veoma praktične i funkcionalne, gležnjerice na pertlanje podsjećaju na klasične modele cipela koje imaju pertle, ali su mnogo modernije te vam mogu pomoći da svaku kombinaciju podignete na jedan viši nivo. Odlične su za kombovanje sa svim komadima garderobe, a mogu vam pomoći da dobijete veoma elegantan i privlačan stajling.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info