MANGO: Ove zimske pantalone su fantastične (a sada su na sniženju)

0

Pantalone su i više nego dobrodošao komad garderobe tokom hladnih zimskih dana, a kako biste i ove zimske sezone izgledale fantastično, birajte neki od sljedećih modela MANGO pantalona. Veoma su moderne, a nećete morati izdvojiti mnogo novca da ih priuštite.

Mornarski stil


Tokom svake sezone, određeni trendovi su u prvom planu, ali ipak neke od njih možete nositi tokom svih sezona. Kada je riječ o pantalonama, mornarski stil najpopularniji je tokom ljeta, ali ono što je dobro jeste da nećete pogriješiti ni ako ga uvrstite u svoj stajling i tokom zime.

Kako biste u tome i uspjele, jedan od načina jeste i da birate ove fantastične MANGO pantalone u mornarskom stilu, a koje su skrojene od toplijih materijala (odnosno, prilagođene su niskim temperaturama). Sigurno će vam osvježiti stajling, a i pomoći vam da dobijete upečatljivo i privlačno modno izdanje. Kupite ih ovdje.

Pantalone od vještačke kože


Ukoliko volite helanke od vještačke kože, onda ćete voljeti i pantalone u tom stilu. Zapravo, pantalone od vještačke kože još su i zgodnije, jer ih bukvalno možete nositi u svim prilikama, bilo da su u pitanju poslovne ili neobavezne.

S obzirom na to da je riječ o pantalonama ravnog kroja, odlično ih možete iskombinovati sa raznim modelima gležnjerica i čizama (naravno, čizme će ići ispod nogavica, nikako preko), a što se tiče gornjeg dijela kombinacije, možete im dodati iste komade garderobe koje biste dodale klasičnim pantalonama. Kupite ih ovdje.

Ravni kroj


Pantalone ravnog kroja veoma su moderne i popularne, a idealne za sve prilike. Ovaj MANGO model još je i zanimljiviji, zbog izraženih šavova po sredini nogavica, a svijetlo smeđa boja čini ih još privlačnijim i upečatljivijim.

Odlične za mnogobrojne prilike, ali i kombinovanje sa raznim komadima garderobe, ovo su pantalone koje možete nositi od jutra do večeri, a najidealnije bi bilo ukoliko biste odlučile da ih dodate poslovnom stajlingu. Kupite ih ovdje.

Pantalone sa visokim strukom


Komadi garderobe sa visokim strukom veoma su moderni i popularni, a posebno su poželjni kod nešto nižih dama i dama koje su obdarene oblinama – mogu vam pomoći da vizuelno izgledate više i vitkije, a to je većini nas često jedan od ciljeva koji želimo da postignemo.

Jedan od pomenutih komada garderobe, koji možete nositi ove zimske sezone, svakako su i ove MANGO pantalone sa visokim strukom koje su plisirane u gornjem dijelu, a koje će se tako dobro uklopiti u svakodnevni stajling. Kupite ih ovdje.

Moderno odijelo


Ukoliko imate bar jedno odijelo, onda vam je sasvim jasno kako možete dobiti mnogobrojne kombinacije kombinovanjem pantalona i blejzera sa drugim komadima garderobe.

Međutim, ne morate nabavljati odlijelo da biste to postigle – biće dovoljno da nabavite ove moderne pantalone, a koje se veoma lako mogu uklopiti u svaki stajling. Dostupne su u četiri različite boje, a vi birajte one koje odgovaraju vašim svakodnevnim potrebama. Kupite ih ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info