Dnevni horoskop za 25.01.2022.

0

Ovan


Odličan odnos sa ljudima sa kojima danas dolazite u kontakt. Saradnici imaju razumijevanja za vašu povremenu nervozu i biće lako dogovoriti se i uspostaviti dobru radnu atmosferu. Potrebno vam je da se partner više potrudi oko vas, da vam pokaže više pažnje, razumijevanja i prisutnosti.

Bik


Neko vas je svojom primjedbom natjerao da se zamislite i sada niste sigurni da li su vaši potezi u poslovnom segmentu bili pravi. Nemojte sebi kvariti dan sumnjičavošću i pretjeranim razmišljanjima. Dobre mogućnosti za zaradu. Nekima se smiješi intenzivna komunikacija ili čak avantura preko posla.

Blizanci


Odlično se osjećate danas i u poslovnom segmentu ćete funkcionisati savršeno. Vaše raspoloženje je zarazno i uspjećete da sve oko sebe animirate i nasmijete. Očekujte prilično iznenadan poziv za izlazak od osobe koju relativno odnedavno poznajete. Možda bi vrijedilo pokušati.

Rak


Riješili ste da uvedete neke promjene kod sebe i da se na drugačiji način postavite prema osobama sa kojima sarađujete. Ne želite više da se trudite oko nečega (ili nekoga) pošto vidite da je sve to što preduzimate manje više uzaludno. Dan odličan za neke fine trenutke u okviru porodice.

Lav


Prijatelji vam danas mogu jako pomoći u poslovnom segmentu, jer će vas preporučiti ili pak posredovati po jednom pitanju koje vam je bitno. Imate osjećaj da ćete uspjeti da završite ono što ste naumili i vjerovatno ne griješite. Prija vam da danas budete u pokretu, prošetajte sa voljenom osobom.

Djevica


Neke bitne informacije ili papiri koje ste čekali, danas stižu do vas. Danas možete pokrenuti dogovor ili potpisati važan ugovor (kod nekih to može biti i ugovor o zaposlenju). Bilo bi dobro da se danas više angažujete oko osobe koja vam je interesantna, jer možete lako pokrenuti komunikaciju.

Vaga


Poslovne okolnosti vas danas podržavaju, a i vi ste u odličnom raspoloženju. Nekako se sve namiješta baš u vašu korist i ove trenutke bi trebalo iskoristiti. Potrudite se da danas ugovorite izlazak sa simpatijom ili sa voljenom osobom, jer ćete se odlično provesti. Dan ispunjen flertovanjem i smijehom.

Škorpija


Nesigurni ste kako da postupite u jednoj situaciji. Dobili ste “signal”, ali se bojite da ne povučete neki preuranjen potez. Raspoloženje vam nije loše, ali ste povremeno mračni i nervozni pa bi bilo dobro da vaše trenutne “bubice” kontrolišete da ne biste pokvarili odnos sa voljenom osobom.

Strijelac


Danas uključite malo više diplomatije i prilično lako ćete ublažiti ili čak potpuno izbjeći jednu neprijatnu poslovnu situaciju. Ponašanje partnera vam je simpatično, ali ne volite kada pretjeruje u nekim svojim postupcima. Povremeno smatrate da se ponaša infantilno i nezrelo.

Jarac


Pokušavate da napravite dogovor sa nadređenima, ali dobijate samo obećanja, ne i konkretnu potvrdu. Smatrate da neko od kolega pretjeruje sa svojim nemarnim odnosom prema obavezama. Neko pokušava da uspostavi jaču komunikaciju sa vama, ali se vi sklanjate, jer niste raspoloženi za razgovor.

Vodolija


Sa nestrpljenjem očekujete jedan susret, jer ste svjesni da bi ova osoba mogla da vam dosta pomogne u poslovnom segmentu. Budite spremni na neke promjene u planovima ili na kašnjenje druge strane. Iako ste prilično umorni, ne želite da propustite susret sa voljenom osobom.

Ribe


Jedan intenzivan dan je pred vama. Iako će situacije u poslovnom segmentu biti dosta užurbane i sa puno obaveza, uspijevate da se snađete na pravi način. Na sve ovo, u odličnom ste raspoloženju, najviše zaslugom jedne osobe sa kojom konstantno flertujete. Moguće je da je to i neko od kolega.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info