20 fantastično modernih načina da kombinujete suknju ove zime

0

Tako ženstvena i privlačna, suknja je zaista idealna za sve prilike. I nemojte misliti da je ne možete nositi tokom zime – donosimo vam dvadeset fantastično modernih načina na koje je možete kombinovati ove sezone.

Suknja A kroja


Veoma zahvalna za kombinovanje, ali i za sve prilike, suknja A kroja jedan je od onih modela koji vam mogu pomoći da izgledate ultra elegantno i moderno. Možete je kombinovati sa čizmama (do koljena ili do polovine lista), ali i sa jaknama, kaputima ili kraćim bundicama od vještačkog krzna.

Suknja sa visokim strukom i bluza


Kombinacija koja je i više nego privlačna, a idealna za sve prilike, posebno poslovne. Pored toga, suknja sa visokim strukom jedan je od onih modela koji vam mogu pomoći da na najbolji i najefikasniji način prikrijete male nedostatke (ukoliko ih uopšte imate), a da izgledate veoma moderno i privlačno.

Mini plisirana suknja


Mini suknja možda i nema baš tako dobru reputaciju, ali ovdje sve zavisi od toga kako ćete je kombinovati. Kao jedno od glavnih pravila, ukoliko nosite mini suknju, jeste da gornji dio tijela ne otkriva previše. Naravno, to ne znači da je potrebno da gornji dio tijela bude u samostanu, a donji u Mulen Ružu, već da napravite odgovarajuću proporciju. Rolka, košulja na kojoj ćete otkopčati tek dva dugmeta, bluza ili majica sa diskretnim V izrezom odlično se slažu sa mini suknjom.

Suknja na preklop


Veoma moderan model, suknja na preklop je idealna za sve poslovne varijante (ali i za svečane i opuštene). Dužinu prilagođavajte datoj situaciji, a dužina s kojom nikako ne možete pogriješiti jeste ako se odlučite da ona seže tik iznad ili do koljena. Možete je kombinovati sa čizmama preko koljena, uvijek poželjnom i privlačnom bijelom košuljom i džemperom ili kardiganom.

Midi suknja


Veoma popularna, midi suknja je omiljeni komad garderobe tokom proljetne i ljetne sezone. Međutim, to ne znači da je ne možete nositi i tokom zime i jeseni (jedino je potrebno da tokom ovih sezona birate midi suknju koja je napravljena od toplijih materijala). Možete je kombinovati na više načina, a kombinacija sa džemperom i kaputom samo je jedan od prijedloga.

Suknja i gležnjerice


Gležnjerice su uvijek poželjne, bez obzira da li je riječ o klasičnom modelu, o modelu na štiklu, platformice, gležnjerice na špic… Zaista, postoji tako mnogo modela, a svi su veoma zahvalni za kombinovanje. Veoma lako ih je uklopiti u svakodnevni stajling bilo da je riječ o pantalonama, suknji ili haljini.

Kožna suknja


Kožni komadi garderobe veoma su zahvalni za kombinovanje i održavanje, ali i jako popularni i privlačni. U suštini, sigurno ne postoji žena koja nema bar jedan odjevni predmet od ovog materijala (bilo da je riječ o prirodnoj ili vještačkoj koži). Kožna suknja samo je jedan od načina da ovaj materijal uvrstite u svoj stajling.

Suknja i kaput


Mini, midi ili maksi suknja i mini, midi ili maksi kaput – da, dužina suknje i kaputa mogu napraviti željenu razliku i vaš stajling dovesti na jedan viši nivo. Ako birate mini suknju, onda bi bilo mudro da odaberete midi ili maksi kaput. Isto tako, sa midi suknjom super će se slagati midi i mini kaput, dok ćete fantastičan stajling dobiti ako sa maksi suknjom kombinujete mini kaput. Ovo nije pravilo kojeg se morate slijepo držati, ali će na najbolji način napraviti željenu proporciju te nećete izgledati natrpano ili nezgrapno.

Asimetrična suknja


Možete je veoma lako kombinovati tokom hladnih zimskih dana, jer je asimetrična suknja veoma svestrana, privlačna i udobna. Naravno, ovdje je potrebno prilagoditi dužinu i pobrinuti se da je suknja izrađena od toplijih materijala. Asimetrična suknja uvijek će se odlično uklopiti sa naboranim čizmama, bilo da one sežu do koljena ili preko.

Svakodnevna kombinacija


Ono što je odlično jeste da suknje možete nositi svakodnevno, ali ipak model birajte u zavisnosti od prilike u kojoj ovaj komada garderobe želite da nosite. Ipak, apsolutno nepogrešiva kombinacija je ova u kojoj su plisirana suknja i majica protagonisti. Kombinaciji, po potrebi, možete dodati i kardigan, a kaput ili bundica od vještačkog krzna biće odlična završnica.

Fantastična poslovna kombinacija


Za fantastičnu poslovnu kombinaciju uopšte se nije potrebno nešto posebno potruditi, jer već u startu znamo da nam je osnovni komad garderobe suknja olovka kroja (više o njoj pričamo ispod). Kombinujte je sa rolkom ili košuljom te po potrebi dodajte prsluk ili kardigan. Na kraju, visoke čizme, kaput i torba biće završni pečat ove fantastične poslovne kombinacije.

Ultra upečatljivo


Naravno da uvijek želimo da imao upečatljiv stajling, a to se može postići na više načina. Jedan od njih jeste i da birate suknju koja je ukrašena bojama iz suprotnog spektra te tako dobijate (uvijek poželjni) kolor bloking trend odnosno kombinovanje kontrastnih boja.

Suknja i gležnjerice u boji


Tokom hladnih i tmurnih zimskih dana, zaista je odlična ideja da dodate malo boje u svoj stajling, jer vam to može pomoći da izgledate svježe te da razveselite i najtmurniji dan. Ukoliko ste žena koja voli neutralne nijanse (siva, crna, braon…), postići ćete upečatljiv stajling ukoliko pomenute nijanse kombinujete sa gležnjericama koje su, u nekoj od živahnih nijasni – recimo, crvenim.

Snježno bijela suknja


Iako je bijelo malo teže za održavanje tokom zimske sezone, to ne znači da bi trebalo da izbjegavate komade garderobe koji su u ovoj nijansi. Ona je idealna za kombinovanje sa svim drugim komadima odjeće, a snježno bijela suknja sigurno je jedan od najženstvenijih načina da bijelu unesete u svoj svakodnevni stajling.

Suknja olovka kroja


Iako je suknja olovka kroja idealna za poslovne varijante, možete je nositi i u svim drugim prilikama. Ona je veoma elegantna i moderna te postoji model za svaku ženu, bez obzira na njenu figuru. Evo kako da odaberete onu koja vam savršeno odgovara.

Maksi suknja


Duga ili maksi suknja komad je odjeće koji najčešće nosimo tokom proljeća i ljeta, ali se jako dobro može iskombinovati i tokom zimske i jesenje sezone. Kombinujte je sa čizmicama koje sežu do polovine lista ili gležnjericama, a stajling upotpunite pomoću midi kaputa.

Crvena suknja


Ako vam je cilj da privučete pažnju, jedan od najboljih načina da to uradite jeste da se odlučite za suknju crvene boje (bez obzira na model). Crvena se dobro slaže sa drugim bojama, a nikako ne možete pogriješiti ako je kombinujete sa neutralnim nijansama, kao što su crna, siva, braon, bijela pa čak i bordo.

Neutralna varijanta


Ukoliko niste baš ljubitelj jarkih boja, uvijek se možete odlučiti za neutralne nijanse. Jedna od najljepših i najprivlačnijih opcija, kada je riječ o bojama iz neutralnog spektra, jesu sve zemljane nijanse, a koje se tako dobro slažu i međusobno, ali i sa većinom drugih boja.

Suknja i čizme preko koljena


Čizme preko koljena su veoma popularne već više sezona i čini se da će ostati u trendu još dugo, dugo… Odlične za sve prilike, možete ih kombinovati sa mini suknjom i izgledaćete veoma moderno i urbano. Stajling upotpunite pomoću bundice od vještačkog krzna i dobićete stajling koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Kožna suknja


Komade garderobe od kože rado nosimo i tokom zimske sezone, a suknja svakako nije izuzetak. Jedna od opcija je kožna suknja olovka kroja, a koju možete nositi u svim prilikama pa čak i na posao. Što se tiče boja, najbolje je da birate crnu kožnu suknju, jer ćete je veoma dobro iskombinovati sa svim drugim bojama.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info