Vaga: Sedmični horoskop za period od 24.01.2022. do 30.01.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Posla ima, obaveza ima – samo nema vaše prave motivisanosti. Nosićete se vi lijepo sa svim situacijama koje izađu pred vas, odradićete sve što se od vas očekuje, ali vrlo često ćete sebe uhvatiti da to otaljavate, da radite preko volje, a često i preko sopstvenih snaga.

Nešto vas opterećuje – vjerovatno su to situacije na koje nemate uticaj i u kojima ste primorani da čekate da se sve riješi pa iz tog razloga ni vaša motivacija nije bajna. Finansijski sektor je u ovoj sedmici polovičan – novca ima, ali i troškova.

Ljubav. U polje doma, porodice, stabilnosti, privatnosti, na samom početku sedmice ulazi tranzitni Mars, vrlo brzo za njim će i retrogradni Merkur, a retrogradna Venera i Pluton su već tu. Stelijum planeta u sektoru koji je dosta osjetljiv ukazuje na više stvari – na nemire lično u vama, ali i u odnosu, na napetost u porodici, na nerazumijevanje i povišenu energiju.

Međutim, isto tako ukazuje da je vrijeme da se uloži energija i sredi sve što na bilo koji način smeta ili je opterećujuće. Neko će sređivati kuću, neko sebe, a neko odnos.

Slobodne Vage, tu i tamo kontakti, izlasci, druženje. Ništa što bi vas na pravi način „podiglo“.

Hrana. Iako drugi nemaju nikakve zamjerke za vaš izgled, vama bodu oči viškovi koje samo vi vidite. Kad ste već tako samokritični, onda naučite da budete i strogi pa recite NE kada vam ruka posegne za nekim slatkim ili slanim zalogajem (i to samo zato što su vam oči gladne).

Zdravlje. Promjenjivo. Niste zdravstveno ugroženi, ali se ni ne osjećate posebno dobro.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info