Strijelac: Sedmični horoskop za period od 24.01.2022. do 30.01.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Planete se grupišu u polju koje se vezuje za lične vrijednosti i za materijalni, finansijski segment. Moguća su kašnjenja isplata, ali je moguće i da naplatite nešto što vam duguju.

Takođe, ulazite u period kada ćete tražiti načine da dodatno zaradite ili da povećate nivo finansijskih priliva – što će se i dogoditi, kod nekih vrlo vjerovatno već ove sedmice. Što se dogovora, obaveza, papiroloških pitanja i komunikacije sa saradnicima tiče, ova je sedmica vrlo nestabilna i često ćete biti u raskoraku sa vremenom.

Ljubav. Previše analiziranja, previše razmišljanja o partnerovim riječima, traženje dlake u jajetu, tvrdoglavost i pojačana nervoza – sve su to prepreke koje će se postaviti između voljene osobe i vas.

Početna stavka u bilo kojoj komunikaciji ili dogovoru može biti kroz napetost, ali ovo će se brzo prevazilaziti i dolaziti do rješenja. Napravite neku pozitivnu promjenu, vratite se na mjesto ili u trenutak u kojem ste se osjećali lijepo…

Slobodni Strijelci, niste posebno inspirisani ovih dana. Čas se povlačite iz društva i iz komunikacije, čas ste aktivni. Vaše raspoloženje je promenjivo pa se tako isto i ponašate.

Hrana. Vaša najbolja dijeta i način da regulišete ishranu bi bili – sve ono što baš baš volite izbjegavajte u širokom luku. Sve ono što vam je „onako“ – e, to je pravo za vas. Usput se nalivajte čajevima, svježe cijeđenim sokićima i pijte što više vode.

Zdravlje. Stariji – koštano zglobni sistem, želudac. Mlađi –respiratorne infekcije.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info