Rak: Sedmični horoskop za period od 24.01.2022. do 30.01.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Ono što je izvjesno jeste da ćete sarađivati sa vrlo ozbiljnim ljudima, onima koji su posvećeni poslu i obavezama. Međutim, isto je tako izvjesno i da će se od vas očekivati da posao i obaveze stavite na prvo mjesto.

Poslovno okruženje može biti dosta nemirno, a planovi malo ostvarivi – više je izvjesno da ćete mnogo toga morati da radite u hodu. Jedna interesantna ponuda ili zanimljive informacije mogu doći do vas u drugom dijelu sedmice – moguće je da na ovo duže vrijeme čekate. Finansije – stezanje kaiša.

Ljubav. Ulazak Marsa u polje partnerstava i ponovno vraćanje Merkura (retrogradna Venera i Pluton su već tu) – počinje prilična „gužva“. Kod nekih – biće vas više od dvoje u vezi. Kod drugih – vraćate se na stare priče i stare teme, ali ovog puta uz pojačanu tenziju.

Rakovi se, generalno gledano, nalaze u periodu „razvrstavanja“ po pitanju partnerstava. Postoje odnosi koji će opstati, čak napredovati i postati stabilniji, ali postoje i oni kojima je vrijeme isteklo.

Slobodni Rakovi, za neke značajni novi počeci, obojeni karmičkim bojama. Za druge – povratak prošlosti u punom sjaju. Zajednički imenilac – strast.

Hrana. Tokom cijele sedmice želja za hranom će varirati. Bićete skloni da pretjerujete po pitanju začina, po pitanju unosa mesa i mesnih proizvoda, a imaćete i povremene „napade“ želje za slatkišima koje nećete moći da obuzdate.

Zdravlje. Bićete osjetljivi na vremenske prilike i neprilike.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info