Ovan: Sedmični horoskop za period od 24.01.2022. do 30.01.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Znak Jarca predstavlja vaše polje karijere, a Mars je ovdje egzaltiran – što znači da je izuzetno jak, čak može i pretjerati. Na primjer, pretjerati u ambiciji, pretjerati u potrebi da se dokaže, teško se uklapati u timski rad (jer postoji potreba za dokazivanjem i za time da se bude prvi).

Merkur, koji se u retrogradnom hodu vraća u polje karijere, donijeće obnovu dogovora koji u prvom pokušaju nisu realizovani, važne razgovore sa nadređenima, ali i mogućnost da ispravite propuste iz prethodnog perioda.

Ljubav. Vaš vladar u ponedjeljak prelazi u znak Jarca, gdje se već nalazi Venera, partnerska planeta – i to u svom retrogradnom hodu.

Zauzeti parovi ulaze u dužu fazu kada mogu na dvije strane: ili ka snažnijem povezivanju, dizanju odnosa na viši nivo i promjenama koje doprinose stabilnosti ili pak ka jačanju tenzija u vezi, gomilanju nervoze ispod površine. Pojedini Ovnovi (misli se na one koji švrljaju sa strane) u narednom periodu moraju vrlo dobro da čuvaju svoje tajne.

Slobodni, druženje i kontakti preko društvenih mreža prijaće vam u ovim danima. Nešto konkretnije od toga – pa, malo vjerovatno.

Hrana. Citrusi i južno voće – bilo kao užina, bilo kao sokovi – jako će vam prijati u ovom periodu, a istovremeno će doprinijeti jačanju vašeg imuniteta. Izbjegavajte pretjeranu upotrebu začina, a pecivo, mesne i mliječne proizvode umanjite.

Zdravlje. Imunitet vam nije sjajan, osjetljivost na prehlade. Takođe – moguće tegobe sa zglobovima i kostima.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info