Bik: Sedmični horoskop za period od 24.01.2022. do 30.01.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Polje posla ključa od naboja i možete osjećati da ste konstantno pod pritiskom. Pritisak može ići kroz komunikaciju sa šefovima i saradnicima, kroz požurivanje, kroz greške ili preveliku zahtjevnost onih sa kojima radite, kroz komplikacije sa papirologijom i tehnikom.

I pored svega, vi ste prilično dobro snalazite u svim situacijama – možda ste umorni i ne baš u potpunosti „svoji“, ali to se neće primjećivati kroz posao koji obavljate. Finansijski segment – dosta neplaniranih troškova.

Ljubav. U partnerskim odnosima neka sve ide lagano, bez tenzije. Dobro, vi imate pritisak kroz posao, vjerovatno vas i neke druge privatne situacije muče – partner će sa druge strane biti takođe razapet obavezama i porodičnim odnosima.

Baš iz tog razloga, stvarno nema potrebe da negativnosti prenosite u vaše zajedničko vrijeme. Ono bi trebalo da posluži da uživate jedno pored drugog i opustite se.

Slobodni Bikovi, u prošlost ćete lako, ali u emotivne početke sa novim osobama pa i ne baš. Čak i da želite da započnete emotivnu priču sa nekim novim, pitanje je koliko biste se „usrećili“ sa tim odnosom.

Hrana. Ishrana je u ovoj sedmici neujednačena, jer ponekad nećete imati dovoljno vremena ni za šta. Izbjegavajte da u večernjim satima nadoknađujete sve ono što ste propustili tokom dana. Potrudite se da na dnevnoj bazi uzimate makar svježe voće.

Zdravlje. Nije sjajno – imunitet je slab, vi se osjećate preumorno i pod stresom.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info