Dnevni horoskop za 22.01.2022.

0

Ovan


Savjetuje vam se da ovaj dan provedete u pokretu. Pravi je trenutak da odete na neko kraće putovanje, na izlet van grada ili makar u šoping. Ali obavezno sa voljenom osobom. Doduše, budite sigurni da ćete potrošiti više nego što ste planirali, ali vrijediće!

Bik


Ako postoji savršen dan za ljubav, onda je to ovaj. Prema tome, razloga za bilo kakvo čekanje i oklijevanje nemate, jedino što je potrebno je da sa vašim partnerom napravite dobar dogovor i izgubite se negdje što dalje. Budite okruženi prirodom, zanimljivim ljudima, dobrim raspoloženjem!

Blizanci


Nešto vezano za finansijski segment danas vam zaokuplja pažnju, ali ne smijete dozvoliti da vam to kvari dobro raspoloženje i mogućnost za pravi provod sa osobama koje volite. Dobri su momenti i za porodična okupljanja i druženje sa djecom. Opušten dan pred vama, samo ako to dozvolite.

Rak


Nemojte da razmišljate da bi bilo najbolje da se zavučete u kuću i krenete sa brisanjem prašine i pranjem kuhinjskih elemenata. Ovaj dan se može iskoristiti na mnogo bolji način, a vama je potrebno da se opustite i rasteretite od napetosti iz prethodne sedmice. Makar u šetnju ako ništa drugo!

Lav


Ko bi pohvatao sve vaše planove, kada ni vi sami to ne možete da uradite. Zbunjivaćete ljude oko sebe promjenama u dogovorima i trebaće vam mnogo više vremena nego inače da se spremite. Pa šta da radite, kada želite da budete u svom najsavršenijem izdanju…

Djevica


Moguće je da ste zabrinuti zbog manjka novca u kućnom budžetu, ali vas to neće spriječiti da izvedete voljenu osobu u najbliži restoran. Shvatite da su ovo samo mala životna zadovoljstva kojima se treba prepustiti s vremena na vrijeme, opustite se i uživajte!

Vaga


Nemojte da provocirate svoju voljenu osobu nekim svojim primjedbama koje su samo vama smiješne. Vidite da je druga strana u ne baš dobrom raspoloženju pa joj priđite na neki opušteniji i lakši način. Neki od vas će danas možda dobiti i poklončić od voljene osobe!

Škorpija


Ovakav razvoj situacije u emotivnom segmentu stvarno niste očekivali. Duboko ste pogođeni jednim novim poznanstvom i jedva čekate da tu osobu ponovo vidite. U postojećim emotivnim relacijama danas je partner divan, pun razumijevanja i lijepih riječi, kao i nježnosti. Uživajte!

Strijelac


Niste očekivali da vam se danas otvori mogućnost za zaradu, ali budite spremni i na to. Sami vidite da li ćete prihvatiti da malo radite ili ćete se pak okrenuti ka uživanju. Ukoliko se odlučite za ovo drugo, budite ubijeđeni – provešćete odličan dan sa svojom voljenom osobom.

Jarac


Dođu tako neki dani kada ama baš sve ide kako treba. Samo se prepustite, opustite, rasteretite i uživajte. Porodično okruženje vas može obradovati nekim prijatnim iznenađenjima, a odnos sa voljenom osobom je pun nježnosti, varnica i strasti!

Vodolija


Neke svoje planove ćete morati da promijenite, ali vam nimalo neće biti žao zbog toga. I sami ste do sada sto puta uvidjeli – ono što se desi neočekivano i bez planiranja, umije sto puta biti bolje i podsticajnije po vas! Dan pun pozitivnih iznenađenja u svakom segmentu života. Ovo je vaše vrijeme!

Ribe


Odlični momenti u porodičnom domu, odličan trenutak za finansije, ali i odličan dan sa vašom voljenom osobom! Pa može li čovjek da poželi nešto više od ovoga? Pošto danas sve funkcioniše baš kako treba, vrijeme je da se opustite i uživajte. Potvrda ljubavi od partnera, može vas iznenaditi svojim izjavama.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info