Čizme: 20 fantastičnih kombinacija za ovu zimu

0

Čizme su veoma poželjne i jako funkcionalne tokom hladnih zimskih dana i sigurno ne postoji žena koja nema bar jedan par ovog popularnog modela obuće.

Bez obzira da li se odlučite za modele preko koljena, klasične ili pak ugsice, veoma lako ih možete ukombinovati u svakodnevni stajling. Donosimo vam dvadeset odličnih načina kako to možete uraditi ove zime.

Ultra udobno


Osim što će vam pružiti neophodnu zaštitu od hladnoće, čizme su i veoma udobne. A možete ih kombinovati sa tako mnogo drugih komada garderobe. Jedan od sjajnih načina da to uradite svakako je da čizme preko koljena kombinujete sa mini haljinom. Dodajte topli kaput i dobile ste modernu i veoma udobnu kombinaciju.

Opušteno, a efektno


Uvijek postoje i oni dani kada želimo da postignemo opušten stajling, ali sigurno nam je cilj da on bude i veoma efektan. Primjera radi, helanke možete kombinovati sa dosta drugih komada garderobe, a ako birate kožnu verziju (koja i jeste najpopularnija tokom hladnih zimskih dana) dobićete veoma moderno izdanje. I, da, možete im bez problema dodati čizme.

Svakodnevna kombinacija


Farmerice su oduvijek jedan od najpopularnijih komada garderobe, a odlične su za svakodnevne, neformalne prilike. Možete ih veoma lako kombinovati sa kratkim čizmama, ali i sa košuljama, bluzama, tunikama, džemperima… Naravno, farmerice i kaput jedna je od najpopularnijih zimskih kombinacija pa se upravo za nju možete odlučiti.

Koža i krzno


Ova dva materijala posebno su popularna tokom zimske sezone, a odlično se slažu sa čizmama. Kožne helanke možete nositi skoro u svim prilikama (čak i na posao), a jakna ili bunda od vještačkog krzna ovom stajlingu daće veoma upečatljiv izgled. Čizme? Birajte onaj model koji zadovoljava vaše modne preferencije.

Asesoari


Nikako ne bi trebalo da izlazite bez asesoara, jer vam oni mogu pomoći da dodatno obogatite i poboljšate svoj svakodnevni stajling. Tokom zimske sezone, najpopularniji i najfunkcionalniji asesoari su rukavice, kape i šalovi pa ih bez problema možete kombinovati sa svim drugim komadima garderobe.

Nikud bez farmerica


Postoji tako mnogo modela popularnih farmerica (široke, sa visokim strukom, sa niskim strukom, iscijepane…), a sve su veoma zgodne za kombinovnje. Uske farmerice najbolje se slažu sa čizmama, bilo da se radi o onima koje sežu preko koljena ili o klasičnim modelima.

Haljina je odličan izbor


Ako je zima, to ne znači da ne možete nositi haljinu. Ona je jedan od najženstvenijih komada garderobe, a u zavisnosti od modela, možete je nositi u svim prilikama. Takođe, haljina je veoma zahvalna za kombinovanje sa čizmama. Naravno, ukoliko birate kraće modele haljina, najbolje ćete uraditi ako ih kombinujete sa čizmama preko koljena.

I suknja je super


Poput haljine i suknje veoma lako možete uvrstiti u svoj zimski stajling, jer postoje modeli koji su prilagođeni zimskoj sezoni. A, pored toga, uvijek ih možete kombinovati sa čizmama. I ne samo to, suknje su odlične i u kombinaciji sa džemperima i kaputima što je odličan način da postignete veoma efektan, a opet ugodan i udoban stajling.

Do pola lista


One možda i nisu jedan od najpopularnijih modela, ali nećete pogriješiti ukoliko ih kombinujete sa uskim farmericama, uskim pantalonama ili kožnim helankama. Pored toga, ovoj kombinaciji možete dodati bluzu ili košulju (nema greške ni ako se odlučite za rolku) i toplu zimsku jaknu. Nećete pogriješiti ni ako se odlučite za kaput.

Ugsice


One su tako udobne i tople pa je zbog toga sasvim jasno zbog čega su tako popularne. Ruku na srce, ne možete ih nositi u svim prilikama (veoma teško ćete uspjeti da ih ukomponujete u poslovni stajling), ali su one idealne za sve neobavezne varijante.

Čizme sa naborima


Ovo je jedan od najpopularnijih modela čizama, a bile su i veoma veliki hit prije nešto više od trideset godina. Veoma su zgodne za kombinovanje sa farmericama i nešto užim modelima pantalona, ali jednako dobro se slažu i sa suknjama i haljinama. Takođe, možete ih nositi u svim prilikama.

Ultra visoke


Ultra visoke čizme birate onda kada želite komad garderobe (u ovom slučaju obuće) koji će biti statement komad. Šta to znači? Riječ je o komadu garderobe koji najviše privlači pažnju u sklopu jedne kombinacije, a ultra visoke čizme definitivno će odraditi taj posao.

Monohromatski stil


Postoje mnogobrojni stilovi kojima se možete okrenuti tokom zimske sezone, a u kojima i omiljene čizme mogu biti jedan od glavnih protagonista. Primjera radi, ukoliko vam je cilj da se obučete u monohromatskom stilu, a imate čizme koje su boje konjaka (ili nekoj srodnoj boji), ostatak kombinacije bi takođe trebalo da bude u nijansama iz ovog spektra (tople zemljane boje odlično će se uklopiti).

Opušteno i udobno


Ugsice su veoma udobne i poželjne ako vam je cilj da stvorite opušteni stajling. Veoma lako ćete ih iskombinovati sa farmericama i majicama. Možete dodati i topli džemper ili prsluk, kako bi vam bilo što toplije, a preko toga prebacite kaput ili zimsku jaknu. Svakako možete dodati i par asesoara, a rukavice su uvijek odličan izbor.

Kaubojke


Ovo je model čizama koji volite ili ne volite, ali činjenica jeste da su veoma popularne, koliko god nam se dopadale ili ne. I, uopšte nisu nešto pretjerano teške za kombinovanje – uvijek će se fantastično uklopiti sa farmericama, ali određeni modeli se veoma dobro mogu iskombinovati i sa raznim modelima zimskih haljina.

Za veoma hladne dane


Tokom veoma hladnih dana, jedan od najboljih komada garderobe koji možete izabrati sigurno je bunda. Na tržištu se mogu pronaći mnogobrojni modeli budni od vještačkog krzna, a idealne su za kombinovanje sa drugim komadima garderobe. Naravno, drugi najpoželjniji komad garderobe tokom hladnih dana su čizme. Čizme i pletena haljina uz dodatak bunde i rukavica – i nema zime!

Suknja sa visokim strukom


Suknje sa visokim strukom veoma su popularan i funkcionalan komad garderobe koji vam može pomoći da stvorite odličan stajling. Osim što vam mogu pomoći da izgledate vitkije i više, možete ih nositi gotovo u svim prilikama (naravno, ovdje je potrebno obratiti pažnju na dužinu suknje). I, još da dodamo, odlično se slažu i sa čizmama.

Kožna suknja


Poput kožnih pantalona ili kožnih helanki, kožna suknja je takođe odličan komad garderobe za zimsku sezonu. Veoma lako je možete uvrstiti u svakodnevni stajling, ali i dobro iskombinovati sa drugim komadima garderobe, bilo da se radi o košuljama, rolkama ili bluzama.

Efektna boja


Ukoliko vam je cilj da vaš stajling bude što upečatljiviji, onda možete birati čizme u nekoj efektnoj boji. Primjera radi, bordo bi bila idealna, jer se radi o neutralnoj nijansi koja je odlična za kombinovanje sa svim drugim bojama, bilo da se radi o neutralnim ili svjetlijim, a definitivno ćete izgledati veoma upečatljivo i privlačno.

Maksi kaput


Veoma popularan model kaputa, maksi kaput možete nositi u svim prilikama. On će vam ponuditi tako dobru zaštitu od hladnoće, a dobro se može kombinovati sa svim drugim komadima garderobe. Tamne farmerice (koje možete nositi čak i na posao), čizme do pola lista, rolka i maksi kaput samo je jedna od opcija koju možete nositi ove zime.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info