6 osnovnih komada garderobe koje trebate imati ove sezone

0

Sljedećih šest komada garderobe svakako trebate imati u svom ormaru ove sezone, jer ih možete nositi u svim prilikama.

Klasična bijela košulja


Trebalo bi da imate bar jednu i to ne samo ove sezone. Ona je odlična, jer se može (bukvalno) kombinovati sa svim drugim komadima garderobe (od farmerica do suknje). I, nemojte trošiti previše novca na nju, jer bijelu košulju ćete uvijek lako naći, bez obzira na godišnje doba.

Kožne helanke


Možete ih izbjegavati koliko želite, ali činjenica je da je ovo jedan od veoma popularnih i modernih komada garderobe tokom hladnijih dana. Veoma su udobne, a kombinujte ih kao što biste to uradile i sa običnim helankama – dakle, sa nešto dužim gornjim dijelom.

Teddy kaput


Čini se kako se pojavio preko noći prije par sezona i jednostavno nam je ukrao srce – što zbog izgleda, a što zbog udobnosti. Teddy kaput je i dalje u vrhu popularnosti, a veoma dobro se može uklopiti u bilo koji stajling – od neformalnog do svečanog.

Džemper haljina


Ne, od haljine nećemo odustajati ni tokom ove sezone! A i zašto bismo kada postoje i modeli koji su prilagođeni hladnim danima. Shodno tome, džemper haljina ili pletena haljina svakako je jedan od najpopularnijih komada garderobe tokom hladnih zimskih dana, a veoma lako je možete uvrstiti u svakodnevni stajling.

Šerling jakna


Pomoću šerling jakne veoma lako ćete poboljšati svoj stajling, jer će ona učiniti da svaka kombinacija izgleda veoma moderno, ali istovremeno i blago ležerno. Ovo je jakna koju veoma lako možete dodati u bilo koji stajling, a jednako dobro se slaže i sa farmericama i sa haljinama.

Tamne farmerice


Za razliku od svih drugih nijansi farmerica, tamne (crne ili teget) odgovaraju ženama svih generacija i tipovima tijela. One su zaista fantastične, jer ih možete nositi u svim prilikama: od kancelarije (ukoliko vam to kodeks oblačenja dozvoljava) do večernjeg izlaska. Perite ih u hladnoj vodi i preokrenute, kako bi što duže zadržale svoju boju.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info