Vodolija: Sedmični horoskop za period od 17.01.2022. do 23.01.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Posla je preko glave, a nervoza je posebno prisutna u prvoj polovini sedmice. Em vi tada niste u nekom bajnom raspoloženju, em vam mozak ne radi punim kapacitetom pa je i te kako moguće i da sami sebe sapletete više puta. Na stranu to što će vas i okolnosti i kolege saplitati punom parom.

Kad se iščupate iz ovih dana, slijede vam jednostavniji, oni u kojima ste napravili organizaciju, u kojima se držite prioriteta i u kojima ipak sve funkcioniše na mirniji način. Novac – dolazi. Troškovi – dolaze i oni. I to fino.

Ljubav. Opterećenost obavezama, okupiranost umorom i nezadovoljstvom, brigama, hronično su stanje kod zauzetih Vodolija. Odnos sa partnerom sada i nije toliko bitna stavka, tu ste i vrtite se ukrug – malo dobro, malo ne.

Ulazak Sunca koje vlada partnerstvima u vaš znak, od polovine sedmice, daće vam više potrebe i volje da se bavite partnerskim pitanjima. A možda vas i pokrene kao par, sa više zajedničkih trenutaka i prilika za opuštanje.

Slobodne Vodolije, idete naprijed korak po korak, vukući ogroman teret prošlosti za sobom. I tog balasta ne možete da se riješite. On je konstantno tu da vas podsjeća.

Hrana. Pun Mjesec u polju koje se vezuje za navike zaista govori o tome da je krajnje vrijeme da mijenjate nešto. A bilo bi fino da u ta „mijenjanja“ uvrstite i način ishrane. Jedete bez ikakvog reda i smisla – ili previše ili premalo ili pak nezdravo.

Zdravlje. Ako nemate neki fizički problem, onda nemate energije i volje. Hronični umor i tijela i duha.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info