Vaga: Sedmični horoskop za period od 17.01.2022. do 23.01.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Sve što je vezano za posao – ide. U prvim danima sedmice ide uz nerviranje, gomilanje obaveza, ide uz vaše pokušaje da se organizujete kako valja da biste sve ispoštovali i završili na vrijeme. Ide uz vraćanje na stare obaveze i ispravljanje grešaka. Ide uz ponavljanje. Ali ide.

U drugom dijelu sedmice – vi ste nekako mirniji, stabilniji pa će sve to „idenje“ biti lakše po vas. Bićete fokusiraniji, ali i voljniji za posao, a vjerovatno je da će i ideje i kreativnost biti pojačani. Novac – on dolazi, vi ga trošite. I tako ukrug.

Ljubav. Konstantno se osjećate kao da ste na nekoj klackalici. Ali to su najprije unutrašnje klackalice, unutrašnja ispitivanja i preispitivanja, nezadovoljstva ili vraćanja u prošlost po odgovore.

Period je takav kakav je, evidentno je da se dosta toga nakupilo u vama, ali makar jednim dijelom stvari možete riješiti ili pokušati da riješite time što ćete razgovarati – sa voljenom osobom, sa prijateljem, čak i sa psihoterapeutom – bitno je da ne gomilate stvari u sebi.

Slobodne Vage, može biti nešto više flertovanja u ovoj sedmici. Emotivne stabilnosti – teško. Prošlosti – koliko ti duša ište (ili ne ište). Sve ukupno – ništa spektakularno.

Hrana. Treba vam pola dana da nabacite kilogram, a sedmicu dana da skinete… I to jedva. Znamo da je teško kontrolisati apetit, a još teže je kontrolisati to “lijepljenje” – kod dama je moguće da su hormoni malo pošandrcali. U svakom slučaju, krećite se više, previše ste se učaurili.

Zdravlje. Svaki tip fizičke aktivnosti bi vam prijao. Utopljavajte se, osjetljivi su vam grlo i disajni putevi.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info