Strijelac: Sedmični horoskop za period od 17.01.2022. do 23.01.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Sad je trenutak da rješavate – ako ste u proteklom periodu nešto zabrljali onda da ispravite, ukoliko ste se suočavali sa preprekama onda da ih prevaziđete, da ponovite situacije i razgovore kojima niste bili zadovoljni ranije.

Imate dobru energiju u ovoj sedmici, a istovremeno imate i sposobnost da malim promjenama u svom ponašanju, funkcionisanju, završite mnogo toga. Po nekim pitanjima ste se opametili i više nećete praviti iste greške. Poboljšanje finansija u drugom dijelu sedmice.

Ljubav. Prošla sedmica je bila nešto napornija, kada je odnos sa partnerom u pitanju, a ova već daje šanse da stvari između vas dvoje budu jednostavnije. Propričaćete otvorenije, pokrenuti se, riješiti nešto što vas je kočilo.

A možda ćete imati priliku da u ovoj sedmici provodite i više vremena zajedno i da to vrijeme bude ispunjeno akcijom i dešavanjima. Neće sve biti savršeno, jer postoji prostor da se u par momenata onako dinamično raspravljate, ali gdje je rasprava, tu će biti i rješenje iste.

Slobodni Strijelci, potražiće vas osobe sa kojima ste bili ranije u nekom vidu odnosa ili ćete se slučajno susresti. Mnogo priče vas čeka.

Hrana. Neki put ste zaista bijesni na sebe kada je ishrana u pitanju i u tim momentima uskratite sebi svako uživanje. A onda vas bijes prođe i apetit se vrati, čini vam se još veći nego inače. Teško je boriti se sam sa sobom u ovom periodu. Ipak, pokušavajte i dalje.

Zdravlje. Prehlade, virusi, osjetljivost disajnih puteva. Oprez u saobraćaju je i dalje neophodan.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info