Škorpija: Sedmični horoskop za period od 17.01.2022. do 23.01.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Jedini sektor u kojem se trenutno „pronalazite“ jeste onaj koji se vezuje za posao i novac. E da je tu bar sve lako i jednostavno, ali nije. Ali kada je posao u pitanju, iako vam je prava motivacija slaba, ipak umijete sebe da pokrenete, da jednostavno natjerate sebe da budete odgovorni.

Cimaće vas kojekakva sitnija ili krupnija poslovna problematika, ali ćete vi to savladavati u hodu i nastavljati dalje. Život vam se uglavnom pretvorio u obaveze i ono što se mora, ali bar ćete vidjeti neke koristi od toga. Finansijske.

Ljubav. Bilo da ste zauzeti ili slobodni, čas ste puni nade, optimizma, mašta vam radi sve u šesnaest, a čas se osjećate kao zarobljenik u okolnostima, u nemogućnosti da promijenite ili pokrenete situaciju u kojoj ste.

Zauzeti, komunikacija sa partnerom je ili slabašna, onako reda radi, ili se pak konstantno vraćate na iste teme koje nikako da riješite iz korijena već se samo vrtite ukrug, možda čak i u međusobnom optuživanju. Porodični segment i vaš osjećaj stabilnosti baš i nisu najbolje postavljeni.

Slobodni, ono što biste vi htjeli sada jednostavno nije moguće. Zadovoljite se mrvicama… Ili maštajte.

Hrana. Znate, kada vam se kaže da vam je potrebna kaloričnija ishrana, podrazumijeva se da su to zdrave kalorije koje treba da vam donesu energiju za svakodnevno funkcionisanje. Nikako se ne podrazumijeva da te kalorije “pronalazite” u slatkišima, tijestima, pecivima.

Zdravlje. Onako ste, polovično. Osjetljivost grla i disajnih puteva.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info