Ribe: Sedmični horoskop za period od 17.01.2022. do 23.01.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Taj Mars u polju karijere vam ne daje da se odmorite, da odahnete. Konstantno vas tjera na akciju – ili su okolnosti takve pa radite, glavu ne dižete ili vas saradnici i nadređeni stalno „cimaju“. Taman da odahnete dušom – stiže nova obaveza.

A stižu i stare kojima treba posvetiti vrijeme, završiti ih ili ispraviti. Sve ćete vi to peglati uglavnom uspješno, jer ipak vam Jupiter u vašem znaku daje motiv i dobru energiju. Da, svjesni ste da ste možda preuzeli previše obaveza na sebe, ali to vam je istovremeno i motiv.

Ljubav. Osjećanja će vas preplaviti. Postaćete prenježni, preemotivni, ali nažalost postaćete i plačljivi i osjetljivi. Ako može, manje plakanja, a više nježnosti sa voljenom osobom. Jer, partner možda nema dovoljno vremena za vas, ali to ne znači da mu niste istinski bitni.

Možda u prvoj polovini sedmice neće imati baš mnogo prilike da vam to pokaže, ali u drugom dijelu hoće. Zato, ne pravite buru u mislima i u srcu – sve je u redu i sve je na svom mjestu, samo ide malo sporije i teže.

Slobodne Ribe, „moja mašta la la la la la, smišlja svašta la la la la la“… Mašta vam je super, realnost – pa, onako. Polako, biće vremena za sve.

Hrana. Vi vrlo dobro sami znate šta je povoljno za vas kada je ishrana u pitanju, a šta ne. Ipak, skloni ste u ovim danima da svjesno ili nesvjesno pravite greške. Da zanemarujete potrebe svog organizma. Ili da se zatrpavate slatkišima.

Zdravlje. Mogući problemi sa spavanjem i blaže respiratorne infekcije.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info