Lav: Sedmični horoskop za period od 17.01.2022. do 23.01.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Presabirate se i brinete. Brigom ćete malo toga riješiti, ali fokusiranošću na ono što radite i spremnošću da prihvatite trenutne uslove i prilagodite im se koliko je to u vašoj moći – možda i uspijete. U svakom slučaju, prvi dio sedmice vam je vrlo zahtjevan i po pitanju obaveza i po pitanju komunikacije sa saradnicima.

U drugom dijelu sedmice funkcionisaćete nešto lakše i jednostavnije. Obaveze neće biti toliko komplikovane, a uspjećete i da riješite par stavki koje su vam zadavale glavobolju. Novac – tja.

Ljubav. Pun Mjesec u vašem polju podsvijesti i tajni „tjeraće vas“ da iz sebe izbacite sve ono što se nakupilo, sve ono što ste zatrpali, a vezuje se za odnos sa voljenom osobom ili lično za vas u smislu kako se u tom odnosu osjećate.

Ulazite u fazu kada sve ono što se vezuje za partnerstvo postaje vrlo bitno i kada je vrijeme da se vrati korak unazad i raščisti ono što ne valja. Nezgodan period za one čiji su odnosi klackavi ili ne žele da ozbiljno rade na vezi. Za druge – vrijeme da mijenjate nešto nabolje.

Slobodni Lavovi, minijaturne šanse za nove ljubavi. Sve ono što se vezuje za prošlost sada je dignuto na kvadrat.

Hrana. Ulazak Sunca koje vlada vašim znakom u Vodoliju, gdje je izuzetno slabo, otvara pred vama period u kojem je potrebno više obratiti pažnju na ishranu. Potrebna vam je kalorična hrana koja će vam donositi dovoljno energije, mnogo vitamina i minerala. Čuvajte imunitet.

Zdravlje. Ni fizička, a pogotovo mentalna stabilnost, sada nije prisutna kod vas. Vodite računa o sebi.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info