Jarac: Sedmični horoskop za period od 17.01.2022. do 23.01.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Najviše ste okupirani svim poslovnim i finansijskim aktivnostima. Tu je trenutno vaš fokus, mjesto na kojem se najviše borite i gdje ulažete najveći dio snage. Stvari su vjerovatno išle sporije i komplikovanije u protekloj sedmici – u ovoj ćete već osjetiti pokretanje, ali tek u njenom drugom dijelu.

Prva polovina sedmice donosi možda neprijatne informacije, nemogućnost dogovora sa saradnicima i dosta tenzije. Provjerite obaveze – moguće je da ste nešto propustili da platite. Blago poboljšanje finansija.

Ljubav. Pun Mjesec u polju partnerstava nije baš odličan pokazatelj mira i spokoja u emotivnim relacijama. Partner je preosjetljiv i sa velikim promjenama raspoloženja, a vi ćete povremeno imati utisak da na taj način pokušava da manipuliše vama (što možda i nije toliko daleko od istine).

U prvoj polovini sedmice teško ćete se uklapati, jer se nećete truditi da razumijete jedno drugo, svako će se držati svojih stavova i principa. Drugi dio sedmice donosi olakšanje, mirnije funkcionisanje i više emocija i bliskosti.

Slobodni Jarčevi, sve vas vraća unazad. Ili se prošlost aktivira ili vi intenzivno kopate po sjećanjima.

Hrana. Potrebno je poboljšati ishranu. Jesti redovnije, više obratiti pažnju na kvalitet namirnica. Izbjegavati industrijske mesne prerađevine, previše začina, ne jesti noću – pogotovo ako se tada okrećete samo slatkišima i grickalicama ili brzoj hrani.

Zdravlje. Osjetljivost grla, disajnih puteva ali i stomaka. Stres prisutan u većoj mjeri.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info