Djevica: Sedmični horoskop za period od 17.01.2022. do 23.01.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Pored Saturna i retrogradnog Merkura, polovinom sedmice i Sunce ulazi u vaš sektor koji se vezuje za poslovnu svakodnevnicu, odgovornosti i obaveze. Ono što je sigurno jeste da ćete posla imati preko glave.

E sad, da će povremeno biti zastoja i komplikacija, odugovlačenja – ma hoće sigurno, ali to ne znači da vi nećete umjeti dosta lijepo da izlazite s tim na kraj. S druge strane gledano, ipak je ovo odličan period da zaista pokažete sve ono što umijete i možete i da obezbijedite sebi dobre poslovne prilike i dogovore.

Ljubav. Kada god vaš vladar Merkur ide unazad, vi ulazite u period preispitivanja, neke forme unutrašnjih monologa u kojima pokušavate da sebi date odgovore ili da izanalizirate situaciju u emotivnom odnosu u kojem ste.

Ne postoji osnov da možemo da kažemo da ste u potpunosti opušteni, ali sa druge strane nemate ni razloga da budete nezadovoljni. Stvari su takve kakve su, bitno je da zajedničkim snagama idete naprijed.

Slobodne Djevice, vi ste u retro fazonu, Venera u polju ljubavi i zabave je retrogradna… Ne mora sve u ljubavi da se vezuje za prošlost, ali će biti ona varijanta „već viđeno“.

Hrana. Dva dana jedete, ne znate da stanete, a onda trećeg dana samo grickate neko voće ili se nalivate čajevima, čorbama. Trebalo bi da ustalite svoje navike – da ne idete iz krajnosti u krajnost, jer to ne odgovara ni vašem imunitetu niti varenju.

Zdravlje. O zdravlju ćete ipak morati da više vodite računa. Pogotovo o respiratornom sistemu. I stresu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info