Blizanci: Sedmični horoskop za period od 17.01.2022. do 23.01.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Sve i svi će testirati snagu vaših živaca (onih koje još uvijek imate) i slobodno računajte da ćete prva dva ili tri dana ove sedmice da budete u ozbiljnoj gužvi, vjerovatno stisnuti rokovima.

Nerviraće vas zaostaci i kašnjenja, vi ćete nervirati one oko vas, a bilo bi dobro da gledate da u prvih par dana ne napravite neke ozbiljnije greške, jer će vam trebati puno vremena da ih ispravite. Moguće je da će vam se u drugom dijelu sedmice neko javiti da pokuša da obnovi saradnju sa vama. Finansije – zbrda, zdola.

Ljubav. Prošla sedmica vam je vjerovatno bila pomalo smorna, a i pomalo napeta i nervozna – komunikacija sa partnerom je bila otežana i teško se dolazilo u fazu opuštanja.

Vjerovatno je da će vam prvi dani ove sedmice biti slični i da u nekim momentima može izgledati kao da je dogovor i mir gotovo pa nemoguće postići, ali vas dvoje ćete ipak uspjeti da pronađete zajednički model funkcionisanja i da lagano sređujete sve što se eventualno u prethodnim danima pokvarilo.

Slobodni Blizanci, nove osobe u vašem životu vas ne motivišu dovoljno da biste se istinski potrudili. Naravno, prošlost je tu da začini sve.

Hrana. Apetit polako opada i ukoliko želite da započnete sa dijetom to će biti moguće već od polovine sedmice. Pokrenite promjene po pitanju ishrane i zdravijeg načina života, jer to sada možete. Samo će početni momenat biti težak!

Zdravlje. Osjetljivost, nešto slabiji imunitet.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info