Bik: Sedmični horoskop za period od 17.01.2022. do 23.01.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Merkur u vašem polju karijere jeste krenuo unazad, što u ovom trenutku i nije toliko loše, s obzirom na to da će vas u drugom dijelu sedmice osloboditi pritiska obaveza koji će do tada biti prilično jak. Takođe, lakše ćete se organizovati, čak i pored povremenih sitnih distrakcija i problema.

Što se tih distrakcija tiče, više obratite pažnju na sva papirološka pitanja, a nemojte da se iznenadite i ukoliko bude dolazilo do kašnjenja ili problema u dogovorima i sa tehnikom. Finansije – nešto pojačani troškovi vas prate.

Ljubav. Odnos sa voljenom osobom je takav kakav je. Neće biti spektakularnih promjena, jedino će u prvom dijelu sedmice neka pojačana nervoza da se provlači između vas dvoje, a pogotovo će na istu biti osjetljivi oni koji su u braku ili žive zajedno.

Drugi dio sedmice je već opušteniji i u njemu ćete više vremena i pažnje posvetiti jedno drugome.

Slobodni Bikovi, možda nove ljubavi kasne i nova poznanstva se otežu, ali zato prošlost punom snagom „napada“. Moguće obnove komunikacije i susreti sa bivšim partnerima, simpatijama iz davnih dana. Kao da su svi „od prije“ baš sada riješili da vam se jave.

Hrana. Češćim užinama, koje mogu biti sastavljene od svježeg ili suvog voća, orašastih plodova, uspijevaćete da utolite glad i da smanjite obim obroka, jer ste zaista skloni da povremeno pretjerate. Izbjegavajte da jedete u večernjim satima.

Zdravlje. Povremene glavobolje, osjetljivost grla.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info