Dnevni horoskop za 15.01.2022.

0

Ovan


Dosta brz dan je pred vama, sa mnogo sitnih obaveza, mnogo kretanja, mnogo komunikacije. Vrijeme će vam bukvalno proletiti, ali ćete biti zadovoljni onim što ste postigli. Odličan je trenutak da izađete sa prijateljima ili sa voljenom osobom. Provešćete se odlično i upoznati nove, zanimljive ljude.

Bik


Iako je mnogo nezavršenih obaveza pred vama, vi ste vrlo raspoloženi da sve ovo i privedete kraju. Osjećate se lako i rasterećeno i ne želite da se opterećujete nervozom i brigama. Spremni ste za svaku vrstu dogovora i kompromis pa će biti lako pokrenuti neka pitanja sa voljenom osobom.

Blizanci


Drugi mogu potencirati da je vrijeme da završite neke svoje obaveze i ispunite obećanja koja ste dali, ali vi ćete se danas sklanjati i više posvećivati onome što je vama lično bitno. Vas u ovom momentu najviše interesuje emotivni segment i svu pažnju ste usmjerili na tu stranu.

Rak


Uživaćete u uljepšavanju i kupovini odjeće ili kozmetike. Mnogo će vam značiti nečiji kompliment. Lako ćete sticati simpatije pa planete podržavaju večernji izlazak. Potrudite se da budete u blizini osobe koja vam se sviđa, jer su velike šanse da vas primijeti i priđe vam. Razveseliće vas vijest vezana za prijatelja.

Lav


Iako vam je veza skladna, manjkaće vam strasti. Ne dopustite da na tome ostane – sjetite se na šta je partner “slab” i time ga ponovno zavedite. Samce bi mogla nazvati osoba na koju intenzivno misle. Pružite pomoć prijatelju koji na vas računa.

Djevica


Napetoj porodičnoj situaciji pridonijeće vaša nespremnost na ustupke. Savjete i prijedloge ukućana ćete teško prihvatati. Emotivni život pun je promjena. Partneru će biti teško razumjeti šta zapravo želite. Ukoliko se bavite sportskim aktivnostima, izgubljenu energiju nemojte odmah nadoknaditi obilnim obrokom.

Vaga


Dosta promjenjivo i nestabilno raspoloženje tokom cijelog dana. Ne bi trebalo da preuzimate neke odgovornije obaveze na sebe, jer je više nego vjerovatno da ćete napraviti propust. Potrebno vam je opuštanje, izlazak sa prijateljima, ljudima koji su vam dragi ili voljenom osobom.

Škorpija


Dan za velike planove i razmišljanja o finansijskom segmentu. Moguće je da očekujete neki novac, ali danas takođe povedite računa da ne potrošite više nego što ste planirali. Ostvarujete komunikaciju kakvu ste priželjkivali sa nekim ko vas jako i fizički, ali i intelektualno privlači.

Strijelac


Budete li morali nekome napraviti neke ustupke, nemojte se ljutiti nego uradite ono što se od vas očekuje. Prijatelji će biti vaša velika pomoć u većini situacija. Možete računati na to da će doznati od drugih sve što vas zanima o osobi koja vam se sviđa. Međutim, upozorite one koji se raspituju da budu i dovoljno diskretni.

Jarac


Ako ste se nadali da ćete danas biti oslobođeni od poslovnih obaveza, brzo ćete uvidjeti da vaše nade ne mogu biti ostvarene. I te kako ćete danas morati da zapnete da biste završili nešto što vam je povjereno na rad u posljednjem trenutku. Malo vremena za voljenu osobu tokom cijelog dana.

Vodolija


Pošto ste u prethodnim danima odlagali sve ono što ste mogli odložiti, ispašće da ćete sve to morati da završite baš danas. I to u trenutku kada ste već napravili planove na drugoj strani, vjerovatno sa prijateljima ili emotivnim partnerom. Sada se snalazite kako znate i umijete.

Ribe


Budite oprezni u saobraćaju, a u komuniciranju s drugima zadržite prijateljski nastup, čak i ako vas neko iritira. Trebaće vam velika snaga volje da se uhvatite ukoštac s obavezama koje vas čekaju, od čišćenja i spremanja do svih onih poslova koje niste stigli uraditi tokom sedmice.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info