Čizme do koljena: 10 najelegantnijih modela ove zime

0

Ako bismo birale zimsku obuću koja najbolje odgovara datim vremenskim prilikama, sigurno bismo birale čizme. Naravno, postoje modeli koji su veoma elegantni, moderni, udobni i funkcionalni, a takav je slučaj sa sljedećih deset.

Uzorak


Nemojte misliti kako su uzorci rezervisani samo za komade garderobe. Zapravo, neki od njih veoma dobro pristaju i određenim modelima obuće, a definitivno su odličan način da malo i osvježite svakodnevni stajling. Kupite ih ovdje.

Smeđa elegancija


Uvijek moderne i poželjne, smeđe čizme možete odlično iskombinovati sa svim drugim komadima garderobe, bez obzira da li se radi o neutralnim nijansama ili malo živahnijim bojama. Kupite ih ovdje.

Kaiš


Model koji je veoma zanimljiv, čizme koje imaju kaiš sigurno su veoma elegantne, a mogu skrenuti pažnju sa listova. Kupite ih ovdje.

Visoka peta


Visoku petu veoma rado nosimo, a ako se radi o čizmama sa visokom petom, onda je to pun pogodak. Veoma zgodne za kombinovanje sa svim drugim komadima garderobe. Kupite ih ovdje.

Puna peta


Kada je riječ o čizmama, da bi se najlakše uspostavila stabilnost prilikom hodanja, možda je i najbolje da birate modele koji imaju punu petu (bez obzira da li se radi o modelu sa visokom ili niskom petom). Kupite ih ovdje.

Nabori


Kao jedan od najvećih trendova, čizme sa naborima veoma lako možete uvrstiti u svakodnevni stajling. One su vanvremenski model koji se može nositi u svim prilikama. Kupite ih ovdje.

Široki listovi


Ukoliko imate malo šire listove, onda birajte i modele čizama koji su malo širi u gornjem dijelu, odnosno one koji se sužavaju ka člancima. Kupite ih ovdje.

Pertla cijelom dužinom


Veoma zanimljiv detalj, pertle, mogu vam pomoći da svakodnevnu kombinaciju učinite i mnogo zanimljivijom. Naravno, potrebno je da pertle budu sa prednje ili zadnje strane. Kupite ih ovdje.

Jahaće


Ovaj model naziv je dobio, jer su veoma slične modele nosili džokeji, a i nastale su tako što su inspircija bile konjske trke. Veoma su udobne i elegantne, a odlično se slažu sa farmericama, ali i suknjama i haljinama. Kupite ih ovdje.

Rajsferšlus


I ovaj model je veoma zanimljiv i elegantan, a svakako je jedan od onih koji su uvijek moderni, bez obzira da li je rajsferšlus postavljen sa vanjske ili unutrašnje strane. Kupite ih ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info