Dnevni horoskop za 14.01.2022.

0

Ovan


Zaokupljeni ste svojim ličnim prioritetima i ne želite da trošite vrijeme na ono što vi smatrate nebitnim u poslovnom segmentu. Posvetićete se samo svojim ciljevima. Pokušavate da ostvarite zadovoljavajući dogovor sa emotivnim partnerom, ali se danas teško usklađujete, jer ste oboje tvrdoglavi.

Bik


Vi lično ste danas dobro raspoloženi pa ćete pokušati da se angažujete više po pitanju nekih obaveza sa kojima kasnite. Očekujete neku dokumentaciju koja nikako ne dolazi. Jedan novi poznanik vam otvoreno daje do znanja da bi želio nešto više sa vama, ali vi oklijevate da se upustite u jaču komunikaciju.

Blizanci


Iako se sve, generalno gledano, odvija kako treba, vi baš i niste u nekom podsticajnom raspoloženju. Zamišljeni ste i zabrinuti za dalje odvijanje situacija, a moguće i da brinete oko nekih dragih osoba. Jedna osoba vam je u mislima, ali niste sigurni da li je dobro da sa njom pokrećete bilo kakvu priču.

Rak


Morate biti angažovaniji po pitanju poslovnih dogovora danas, jer će samo od vaše inicijative zavisiti da li će se oni i dogoditi i u kom će pravcu ići. Ako vam se neko dopada, nemate više razloga za odlaganje. Vrijeme je da napravite neki konkretniji potez.

Lav


Pokušavate da nadređenoj osobi ili nekom od autoriteta prezentujete neke svoje ideje, ali druga strana trenutno nema vremena da vas sasluša. Htjeli ne htjeli, ovo ćete morati da odložite za drugi dan. Popodne provedite sa voljenom osobom u nekom dobrom restoranu ili šetnji.

Djevica


Neko ima razumijevanja za vaše poslovne ideje i pokušava da vam skrene pažnju na detalje koje biste mogli da ispravite. Prihvatite ove sugestije, jer su date sa najboljom namjerom. Moguće je da ćete morati da odložite susret sa voljenom osobom zbog nekih neočekivanih problema u krugu porodice.

Vaga


Pokušavate da obuzdate svoju nestrpljivost po jednom pitanju i trudićete se da na mirniji način rješavate situacije koje se danas postave pred vas. Budite pametni pa ovakvu taktiku primijenite i sa voljenom osobom, jer ćete na taj način lako doći do rješenja nekih pitanja, na obostrano zadovoljstvo.

Škorpija


Svjesni ste da neke planove po pitanju partnerskih odnosa možete ostvariti jedino ako se prilagodite i to ćete danas i raditi. Smanjili ste svoje zahtjeve, ali sada očekujete da i druga strana to uradi. Partner vam posvećuje veliku pažnju, obuzeće vas želja za uživanjem i jakim strastima.

Strijelac


Lako ćete dolaziti do dogovora u poslovnom segmentu ukoliko se iole potrudite. Angažujte se, jer je pravi trenutak da pokrenete neka pitanja koja su vam bitna. Slična je situacija i u emotivnom segmentu, aktivirajte se prema osobi koja vam je zanimljiva, jer možete ugovoriti susret.

Jarac


Danas imate veliki uticaj u svom poslovnom okruženju i iskoristite ga pametno – podstaknite druge na rad i dobre rezultate i nemojte ih pritiskati. Lako dolazite do dogovora pa inicirajte jaču komunikaciju sa osobom koja vam se dopada, jer možete ugovoriti ljubavni sastanak.

Vodolija


Čudan dan u poslovnom segmentu, niste sigurni šta poslovni partner zaista misli po nekim pitanjima i zabrinuti ste kako će reagovati. Opustite se, situacija će se brzo riješiti. U emotvnim dijelu osjećate veliki zanos i potrebu za jednom osobom. Oni u vezama razmišljaju o vjernosti partnera.

Ribe


Moraćete danas da se postavite manipulativno i malo proračunato u poslovnom segmentu ukoliko želite da neke ljude okrenete na svoju stranu. Rezultati će biti polovični, ali sada jedino to možete da postignete. Imate osjećaj da partner krije neke stvari od vas, ali ni vi niste u potpunosti iskreni.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info