Osvježite stajling: 5 hit komada garderobe koje trebate imati ove zime

0

Određeni komadi garderobe mogu u potpunosti osvježiti vaš stajling tokom zime. Osim što su veoma praktični i funkcionalni, oni su i veoma popularni. Donosimo pet najboljih.

Džemper haljina


Definitivno je i najpopularnija haljina tokom hladnijih mjeseci, a odlična je jer se može nositi u svim prilikama. Postoje razni modeli (sa izrezom, sa rol kragnom, do koljena, maksi…), a vi birajte onu koja vam najbolje odgovara.

Teddy kaput


Ovaj kaput je jedan od najpopularnijih modela tokom zimske sezone, a veoma je udoban i topao. Odlična opcija u mnogobrojnim prilikama, teddy ili meda kaput možete kombinovati sa tako mnogo komada garderobe, a garancija je modernog stajlinga.

Kožne helanke


Zapravo je riječ o vještačkoj koži, a ove helanke možete nositi u svim prilikama pa i na posao – veoma podsjećaju na pantalone pa mogu i “proći” kao takve. Naravno, uvijek je potrebno da gornji dio kombinacije bude nešto duži, jer se i dalje radi o helankama.

Šal


Šal je apsolutno fantastičan asesoar, a određeni modeli mogu vam pomoći da na veoma jednostavan način osvježite svakodnevni stajling. Jedan takav je i predimenzionirani karirani šal, a koji će se tako dobro uklopiti u mnogim prilikama. Jedino je poželjno da, ako birate kariranu verziju, ostatak kombinacije ne bude dezeniran.

Kožne gležnjerice


Najpopulanije čizmice i ove zime su pravi hit i sigurno će vam osvježiti stajling. Braon nijansa je idealna, a ako ste odvažna dama, onda birajte crvene ili bordo. Naravno, sa klasičnim crnim gležnjericama nema greške, jer su najjednostavnije za kombinovanje, ali jednako dobro ćete uraditi i ako se odlučite za bijele.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info