Dnevni horoskop za 13.01.2022.

0

Ovan


Kako dan bude odmicao, bićete pod sve većim stresom i nervozom, jer neke obaveze morate završiti, a imate kratke rokove. Budite popustljiviji u komunikaciji sa nadređenima, nije vrijeme za sukobe i prepucavanja. Impulsivni ste u odnosu sa voljenom osobom, budite malo opušteniji.

Bik


Jako se nervirate, jer niste sigurni kako će se odvijati jedan poslovni dogovor. Nadali ste se boljim rezultatima i bićete razočarani ako se vaši snovi rasprše. Svoju nervozu sada ćete lako prenijeti u emotivni odnos. Pritišćete partnera da krije nešto od vas.

Blizanci


I vama je danas naglašeno nerviranje vezano za poslovni segment, mada je moguće da situacije ispadnu bolje nego što ste to očekivali. Ne opterećujte se, vaše je da se potrudite i date sve od sebe. Provedite popodne sa prijateljima i voljenom osobom, jer ćete se u potpunosti opustiti i oraspoložiti.

Rak


Neko će vam danas dati prijedlog ili poslovnu ponudu o kojoj bi vrijedilo razmisliti. Evidentno je da ste uzbuđeni, ali s druge strane i zabrinuti da li ćete moći na adekvatan način da odgovorite na nove izazove. Ne budite impulsivni u komunikaciji sa voljenom osobom. Mogućnosti za nervozu i rasprave.

Lav


Nečiji poslovni prijedlog vas je oduševio, jer ste svjesni da biste mogli odigrati zapaženu ulogu u ovom projektu. Doduše, imaćete i vi svojih ideja kako bi se ovo dodatno moglo unaprijediti. Emotivni partner će vas iznervirati, jer konstantno ponavlja iste greške ili vas pritišće ljubomorom.

Djevica


Vaše ideje trenutno jesu odlične, ali je potrebno da ih prezentujete na pravi način da bi mogle biti prihvaćene od strane šefova ili poslovnih saradnika. Ako danas ne uspijete, ostavite ovo za neki drugi dan. Mogućnost za novo poznanstvo koje će vas duboko dotaći. Ova osoba vam se baš, baš dopada.

Vaga


Neke nedoumice vas muče po pitanju poslovne saradnje u koju ste uključeni. Niste sigurni koliko možete da utičete na neke stvari, ali ste svjesni da pojedine segmente dogovora morate promijeniti. Partnera opterećujete ličnim problemima, iako ste svjesni da je i njemu svega preko glave.

Škorpija


Dan je u poslovnom segmentu odličan, ali očekujte užurbanost, nervozu i stres. Teško ćete se fokusirati i vodite računa da ne napravite neki propust. Ako ostanete hladne glave, možete završiti mnogo više od onoga što ste planirali. Raščistite jedan problem sa simpatijom ili voljenom osobom.

Strijelac


Dan je odličan za zaradu pa ako imate neke dodatne poslove, posvetićete im punu pažnju. Zadovoljni ste dogovorom koji ste postigli sa poslovnim saradnikom. Niste raspoloženi za mnogo razgovora sa voljenom osobom, radije biste se prepustili strasti i uživanju.

Jarac


Evidentno je da imate mnogo posla i da morate požuriti, ali ste i sami svjesni da vam ovo brzanje otvara prostor za neke propuste. Pokušajte da se organizujete bolje i budete skoncentrisani. Intenzivno razmišljate o jednoj osobi i dvoumite se da li da se pokrenete prema njoj ili ne.

Vodolija


Neko od kolega vam je baš došao “na zicer” i sa zadovoljstvom ćete mu održati predavanje i reći šta mu sve zamjerite i koje su njegove greške i propusti. Potrebno je da se malo opustite i ne unosite nemir u radnu sredinu. Odličan kontakt sa voljenom osobom ili simpatijom.

Ribe


Iako užurban, ovaj dan će u poslovnom segmentu donijeti neke zaista dobre prilike. Stoje vam mogućnosti za iznenadne prilive, ali i za troškove pa vodite računa gdje vam novac odlazi. Emotivni partner vas zbunjuje svojim promjenama raspoloženja. Pokušavate da se prilagodite.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info