Dnevni horoskop za 10.01.2022.

0

Ovan


Danas možete malo oklijevati kada su vaši poslovni potezi u pitanju. Niste sigurni kako da se postavite prema zahtjevima poslovnih saradnika. Kada je emotivni segment u pitanju, vaša ljubomora i posesivnost su jako probuđeni.

Bik


Prilično teško vam padaju današnje poslovne obaveze, jer nemate pravu riješenost niti fokusiranost. Trudićete se da završite samo ono što je najneophodnije. Sa voljenom osobom možete imati kvalitetnu komunikaciju i provedeno vrijeme samo ako se opustite.

Blizanci


Dobro raspoloženje, ali neorganizovanost pa ćete tokom ovog dana biti u velikoj mjeri u raskoraku kada su obaveze u pitanju. Moguće je da ćete neke stvari morati da odložite za sutrašnji dan. Danas se neke zanimljive, nove osobe mogu pojaviti u vašem okruženju.

Rak


Trudite se da pokrenete jednu situaciju u poslovnom segmentu i ne dopada vam se što dobijate nedefinisane odgovore ili odlaganja. Ne odustajte od onoga što ste namjerili. Osjećate veliku potrebu za emotivnim partnerom, ali ga nemojte pritiskati svojom pretjeranom brižnošću.

Lav


Imate veliku inicijativu i želju da neke situacije pokrenete, ali ćete ipak morati da se zadovoljite djelimičnim uspjehom. Niste sigurni kakav ste utisak ostavili na jednog poslovnog saradnika. Dan kada se u emotivnim relacijama treba okrenuti ka strasti i ne pokretati neka bitnija pitanja.

Djevica


Muče vas neke situacije u poslovnom segmentu, ali ćete se truditi da date svoj maksimum i pokušate da ih riješite ili ispravite. Imate zanimljive komunikacije sa saradnicima danas, možete dobiti i neku novu ideju. Osjećate veliku prisnost i bliskost sa voljenom osobom, dobar dan za emotivni susret.

Vaga


Može biti povremenih nesporazuma u komunikaciji sa kolegama ili poslovnim saradnicima. Nemojte dozvoliti da se neke stvari zalaufaju, presijecite ih na vrijeme da ne bi otišle u neželjenom pravcu. Smeta vam što voljena osoba ne reaguje na vaše primjedbe i skloni ste povremenom durenju.

Škorpija


Teško ostvarujete komunikaciju sa jednom osobom u poslovnom okruženju. Imate osjećaj da vam druga strana nešto zamjeri ili da krije neke stvari od vas. Iako se voljena osoba trudi da vam ugodi, niste spremni za potpunu otvorenost i prepuštanje nježnostima. Imate određenu zadršku.

Strijelac


Ponadali ste se da ćete jednu veću obavezu uspjeti da završite tokom današnjeg dana. Međutim, okolnosti su se promijenile i vjerovatno je da ćete morati da date prioritet drugim stvarima. Zbunjeni ste nečijim ponašanjem, jer ne znate da li flertuje sa vama ili se samo ponaša prijateljski.

Jarac


Niste sigurni da li je poslovni partner ili saradnik zaista bio iskren u nekim obećanjima prema vama. Ne preispitujte previše, ionako će vrijeme ubrzo razriješiti ovu situaciju. Emotivni partner je čas nježan, čas odsutan i prosto niste sigurni kako da se postavite prema njegovim promjenama ponašanja.

Vodolija


Neki poslovni saradnici se ne pridržavaju dogovora sa vama, ali još uvijek ćete imati strpljenja da vidite u kom pravcu će se situacije ovdje odvijati. Ako vas voljena osoba optužuje da flertujete ili da se nekorektno ponašate prema njoj, razmislite – možda i jeste u pravu.

Ribe


Jako vam smeta što vam je saradnik obećao nešto u prethodnim danima, a sada se izvlači i traži opravdanja za sebe. Niste zadovoljni odvijanjem situacija i osjećate pritajeni bijes. U izuzetno ste romantičnom raspoloženju, ali ne uspijevate da nađete dovoljno vremena za partnera.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info