10 fantastičnih zimskih kombinacija sa pantalonama

0

Pantalone su uvijek odličan izbor, a posebno su poželjne tokom zimskih dana. Možete dobiti tako mnogo kombinacija sa ovim komadom garderobe, a mi vam donosimo deset fantastičnih.

Monohromatsko izdanje u ljubičastoj


Ukoliko volite monohromatski stil, jedan od načina da ga nosite ove zimske sezone jeste i u vidu ljubičaste odnosno da kombinujete komade garderobe koji su u različitim nijansama ove divne boje.

Klasična ljubičasta, boja patlidžana, boja lavande, boja ljubičice – zaista, postoji tako mnogo nijasni ove kraljevske boje, a sve su odlične u kombinaciji jedna s drugom, ali se dobro mogu iskombinovati i sa drugim bojama. Takođe, ovo je i jedna od boja zbog koje će vas uvijek primijetiti, a ljubičaste pantalone pun su pogodak.

Karirane pantalone


Uvijek popularni karirani uzorak veoma lako možete nositi, ali i kombinovati sa svim drugim komadima garderobe. Ukoliko se odlučite da ga kombinujete sa drugim uzorcima, s njim se najbolje slažu pruge. A što se tiče kariranih pantalona, možete ih nositi u gotovo svim prilikama, bilo da želite postići urbani stil ili vam je pak potrebna poslovna kombinacija.

Kada je riječ o ovom prvom, možete ih kombinovati sa teksas košuljom i džemperom te na kraju dodati bomber jaknu. S druge strane, ako želite da ih nosite na posao, karirane pantalone takođe možete kombinovati sa košuljama i kardiganima te dodati parku ili kaput.

Cigaret i bijele


Bijele pantalone veoma su poželjne, tokom svih sezona, jer vam mogu pomoći da na najlakši način osvježite svoj svakodnevni stajling. One su odlične za poslovne prilike, ali nećete napraviti grešku ni ako se odlučite da ih nosite u neobaveznim prigodama.

Veoma su zgodne za kombinovanje, jer je riječ o pantalonama koje su u neutralnoj nijansi, a kombinacije s njima zaista su mnogobrojne. Bijele pantalone i bijeli džemper možete nositi uvijek i svuda, dodajte im gležnjerice i nešto tamniji kaput i dobijate veoma moderno i privlačno izdanje.

Evergrin


Zelena je veoma popularna boja tokom zimske sezone, a veoma lako se kombinuje sa svim drugim bojama. Ipak, da ne bi bilo “promašaja”, najbolje je da je kombinujete sa neutralnim nijansama.

Odličan stajling ćete postići ukoliko se odlučite za zelene pantalone i košulju neutralnih boja, a kombinaciji možete dodati i džemper u nekoj od nijansi bijele. Na kraju, kaput u nekoj od kamel nijansi (bilo da je u pitanju svjetlika ili tamnija) biće šlag na tortu.

Nesvakidašnji dezen


Ono što vas može izdvojiti iz mase svakako su zanimljivi i neobični dezeni. Jedan od njih možete nositi i na pantalonama, ali u tom slučaju pazite da ostatak kombinacije ne bude u tom fazonu odnosno potrebno je da ostatak kombinacije ne bude dezeniran.

Ukoliko birate tamne pantalone, koje su ukrašene svjetlijim uzorcima (kao što je, primjera radi, cvjetni dezen), onda je najbolje da i ostatak kombinacije bude u tamnijim nijansama, jer će pantalone na taj način doći do punog izražaja, a vi dobiti skladnu i modernu kombinaciju.

Crne pantalone su uvijek poželjne


Crne pantalone su univerzalni komad garderobe koji je idealan za sve prilike. Pored toga, veoma lako ih možete kombinovati sa svim drugim bojama i stilovima, bez bojazni da ćete napraviti modni propust.

Najbolje od svega je to što one jako dobro stoje svakoj ženi i svaka žena bi trebalo da ima bar jedan par crnih patanlona. Takođe, pomoći će vam, kao nijedne druge, da izgledate malo više i vitkije.

Crvendać


Kao jedna od najpopularnijih zimskih boja, crvena je i više nego poželjna i moderna. Možete je na više načina ukomponovati u svakodnevni stajling, a pantalone su samo jedan od njih.

Crvene pantalone su komad gardeobe koji će vas uvijek dovesti u centar pažnje, a odlične su za kombinovanje sa komadima garderobe koji su u neutralnim nijansama.

Neutralna siva


Siva je jedna od najzahvalnijih boja za kombinovanje, bilo da se odlučite da je kombinujete sa drugim neutralnim nijansama ili sa malo svjetlijim bojama. Odlično izdanje dobijate kada sive pantalone kombinujete sa gornjim dijelom koji je u nekoj od toplih nijansi.

Ovdje su opcije zaista mnogobrojne, od žute preko narandžaste do blijedo ružičaste. Upravo ova zadnja i jeste ona koju vam predlažemo sa sivim pantalonama, jer ćete na taj način dobiti fantastičan kontrast, ali i kombinaciju koja je tako moderna, privlačna i koja će vas uvijek dovesti u centar pažnje.

Pegla


Pantalone “na peglu” možda i jesu malo teže za održavanje, ali su one ultra funkcionalne (posebno ako se radi o modelima koji imaju šire nogavice). Odlične za svakodnevne prilike, možete ih kombinovati sa svim modelima obuće, a posebno su zgodne sa stileto gležnjericama, klasičnim salonkama i čizmama do koljena.

Ukoliko vam je cilj da dobijete klasično poslovno izdanje, onda su ovi modeli pantalona upravo ono što bi i trebalo da birate. Dodajte im košulju ili rolku, po potrebi džemper ili kardigan te preko prebacite kaput ili toplu jaknu ravnih linija i poslovna kombinacija je spremna.

Nježno i privlačno


Kako biste malo “razbile” zimsko sivilo, bilo bi dobro da birate pantalone u boji. Primjera radi, puder ružičasta je blaga, nježna i privlačna boja, a sigurno će osvježiti vaš stajling. Odlična je za kombinovanje sa drugim bojama, posebno sa neutralnim nijansama.

Pantalone u ovoj boji možete nositi u svim prilikama, posebno ako birate elegantnije modele, kao što su cigaret pantalone, a i kombinacije sa njima su mnogobrojne – kombinujte ih sa košuljama, bluzama, džemperima i uvijek ćete dobiti moderan i privlačan stajling.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info