Vodolija: Sedmični horoskop za period od 10.01.2022. do 16.01.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Nemojte biti previše opušteni po pitanju finansija u ovoj sedmici – ni kada su dogovori oko novca u pitanju, ni pozajmice, ni ulaganja, a pogotovo ne troškovi – veća je vjerovatnoća da ćete u dobroj mjeri opustošiti svoj novčanik nego da ćete zaraditi.

Što se posla tiče, čekaju vas zahtjevne obaveze, a vi baš niste spektakularno raspoloženi za posao. I te kako su moguće greške i ponavljanje situacija, kao da ništa nećete moći da završite “iz cuga”. Može biti značajnih razgovora, ali realizacija ne može biti sada.

Ljubav. Ni do sada vam emotivni život nije bio lagan, sa gomilom planeta u vašem polju podsvijesti i tajni, a stacionarnost pa poslije retrogradno kretanje Merkura u vašem znaku (i to u nekim krdžavim aspektima – konjunkcijom sa Saturnom i kvadrat sa Uranom) svakako to neće poboljšati.

Ovo ne znači da ćete se sa partnerom svađati. Prije označava da vi uopšte niste u fazonu za voljeno biće, jer imate pregršt svojih opterećenja i obaveza kojima morate da se bavite. Partner vam je trenutno podrška, ali je ta podrška klimava: kao tu je i podržava vas, ali vam suštinski ne može pomoći. Povremeno ga čak možete osjećati kao teret.

Slobodne Vodolije, tek sada je zaista mala vjerovatnoća da nešto novo što je kvalitetno može ušetati u vaš život. Novo – jednako teške i komplikovane priče. Staro – još teže i još komplikovanije.

Hrana. Čvrsto ste riješeni da uvedete sebe u red, kada je način ishrane u pitanju. Međutim, isto tako, sva ta vaša “riješenost” lako nestane kada ste u društvu ili kada vam “zamiriše” ono što najviše volite da jedete. Ne znamo šta  da vam kažemo – ova “bitka” neće biti lagana.

Zdravlje. Respiratorni sistem je posebno osjetljiv. Mogućnost povreda, padova. Oprez i u saobraćaju.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info