Ribe: Sedmični horoskop za period od 10.01.2022. do 16.01.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Dosta energetski zahtjevna sedmica je pred vama. Od vas će svi očekivati da budete maksimalno posvećeni poslu i obavezama, a vi ćete biti pretovareni, umorni i sa nešto slabijom koncentracijom.

Posebno obratite pažnju na komunikaciju sa saradnicima, jer može biti nerazumijevanja, a takođe vodite računa i ako radite sa novcem ili se bavite papirima, brojevima. Moguće je da u ovoj sedmici dobijete neko obećanje koje se vezuje za vaše radno mjesto. Biće ispunjeno, ali ne u ovom periodu.

Ljubav. Stacionarnost pa retrogradnost Merkura koji vlada vašim partnerstvima u vašem polju tajni i podsvijesti, a u nekim komplikovanim aspektima opet će kod zauzetih Riba probuditi osjećaj nezadovoljstva.

Jupiter u vašem znaku vam i Ide i ne ide naruku, zavisi kako ga “koristite”. Ukoliko vjerujete da je sve u redu, ukoliko ste nadahnuti ljubavlju i inspirisani, ovo ćete pregurati lako. Međutim, ukoliko prenaduvavate situacije koje vas bockaju u misli i mozak, sebe ćete jako opteretiti.

Slobodne Ribe, ima prostora za značajno novo poznanstvo, doduše sa sporijim razvojem. Prošlost i dalje vrlo aktuelna kod nekih od vas.

Hrana. Čudna situacija kada je ishrana u pitanju. Neki od vas pretjeruju tražeći utjehu u hrani, a drugi zato što su srećni i opušteni, a onda im je svaki zalogaj sladak. Treći su u potpunosti bez apetita. U svim slučajevima poenta je ista – nema balansa, idete iz krajnosti u krajnost.

Zdravlje. Osjetljivost respiratornog sistema. Kod starijih – cirkulacija, pritisak.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info