Lav: Sedmični horoskop za period od 10.01.2022. do 16.01.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. “Pa dobro, vrijeme je da se radi”, rekoše Lavovi uz duboki uzdah. Ono što je sigurno jeste da će čak i najobičnije i najsitnije obaveze u ovoj sedmici vama biti neizmjerno teške. Imate energiju da se zabavljate, a pošto rad nije baš zabavan, u njega ćete ulagati dva posto sebe.

I što se više od vas traži odgovornost i posvećenost, to će vam napornije biti. To ne znači da vi nećete posao uraditi kako treba – ma hoćete, ali jednostavno sve vas smara i sve vam je teško i svi su komplikovani i svi su zahtjevni.

Ljubav. Marsom naglašeno polje zabave, uživanja, strasti velikim će dijelom popravljati sve ono što partner i vi uspijete da “pokvarite”, jer će vam davati izlaz – bijeg od stvarnosti.

A u stvarnosti – mnogobrojna pitanja čekaju partnera i vas. I sačekaće vas, ne brinite. Merkur koji kreće retrogradno, iz konjunkcije sa Saturnom iz vašeg polja partnerstava, govori da se drago vam biće i vi morate vratiti korak unazad i riješiti ono što ste nagurali pod tepih.

Slobodni Lavovi, ako hoćete nove strasti, to može, ali ne pravite ozbiljne planove, samo se zabavite. A sve što se vezuje za prošlost sada postaje još glasnije.

Hrana. Ulazite u fazu kada je potrebno da pojačate svoju ishranu, ali da striktno vodite računa o tome da to budu kvalitetne kalorije, a ne obroci bez ikakvog reda i smisla. Zdrava ishrana treba da vam postane prioritet ukoliko želite da se osjećate dobro.

Zdravlje. Hronični bolesnici mogu imati pojačane tegobe. Ostali – manjak energije.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info