Bik: Sedmični horoskop za period od 10.01.2022. do 16.01.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Merkur u konjunkciji sa Saturnom stoji u vašem polju karijere i pred kraj sedmice kreće retrogradno. Ta statičnost Merkura u bliskom kontaktu sa vrlo ozbiljnom, ali i teškom planetom govori nam više stvari. Prvo – ako tek počinjete da radite nakon prazničnog odmora, sve će vam biti teško i naporno.

Drugo – štagod da počnete u ovoj sedmici – bilo da je dogovor, projekat, posao, papirologija – malo je vjerovatno da ćete uspjeti da završite. Treće – ozbiljni razgovori o vašim pozicijama sa šefovima. Četvrto – greške.

Ljubav. Jupiterovu podršku imate. On djeluje na vas iz polja prijatelja, šansi, budućnosti, ostvarenja želja. Pošto Jupiter vlada partnerskom planetom, koja je trenutno u nekim bez veze aspektima, ovo možemo prevesti ovako – partner možda ne zna pravi način da vam priđe ili vuče pogrešne poteze, ali je evidentno da se trudi oko vas i vi to prepoznajete.

Umije on i da vas dobro iznervira i da vas zabrine, ali sve to nekako nestane pred ljubavlju za koju osjećate da postoji.

Slobodni – staro, ljubavni povratnici, bivši znanci. Ono što je novo – čudno je i ne treba žuriti u to. Ne znači da nije dobro, samo se ne treba zalijetati. Budite strpljivi.

Hrana. Prijaće vam mliječni proizvodi, a vašem organizmu bi trenutno najviše odgovarali stari, tvrdi sirevi. Bez konzervisane hrane, mesnih prerađevina i previše začina. Stomak vam je osjetljiv u ovoj sedmici – provjeravajte trajnost i ispravnost namirnica.

Zdravlje. Sve je uglavnom u redu, ali vi ste nešto polovični, osjetljivi, imunitet je slabiji, energija isto.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info