Ovo su najmodernije gležnjerice za zimsku sezonu

0

Moderne, udobne i popularne, gležnjerice su odličan izbor u svim prilikama, a mi vam donosimo najmodernije modele za zimsku sezonu.

Blok peta


Gležnjerice sa blok petom su jedan od retro modela, a veoma su udobne i pogodne za svakodnevne prilike. Pored toga, mogu vam pružiti i dodatnu podršku, što je veoma poželjno kada ste na nogama više sati.

Šiljati vrh


Veoma moderne, gležnjerice sa šiljatim vrhom jedan su od modela koji su nam se ponovo vratili, a njihova najveća prednost leži u tome što mogu učiniti da noge vizuelno izgledaju duže. U kombinaciji sa deseznom krokodilske kože, dobijate ultra moderni model.

Puna peta


A kada je u pitanju potpuna udobnost, onda su ovo gležnjerice bez premca. Odlične su za kombinovanje sa suknjama, mada se jako dobro slažu i sa farmericama i uskim pantalonama.

Pepito dezen


Iako ga najčešće viđamo na raznim modelima kaputa (mada ćete ga često primijetiti i na pantalonama i suknjama olovka kroja), populrani pepito uzorak ove sezone zastupljen je i na gležnjericama te vam može pomoći da na veoma jednostavan način osvježite cjelokupnu kombinaciju.

Pertle


Odlične, odlične, odlične i to baš zbog pertli koje ih čine tako privlačnima i modernima. Najčešće je riječ o dekorativnim pertlama te ovi modli imaju rajsferšlus sa strana ili od pozadi. U svakom slučaju, ovo je jedan od popularnijih modela ove sezone.

Crvene


Želite da budete u centru pažnje, na najljepši mogući način? To veoma lako možete postići ako što ćete birati crvene gležnjerice. Da, toliko je jednostavno. Odlične su za sve prilike, a mi ih jednostavno obožavamo.

Ravne


Ovo je model kod kojeg je peta tek blago podignuta i izražena te se zbog toga i nazivaju ravne gležnjerice, a ukoliko volite da ih kombinujete sa farmericama ili ste pobornica ležernijih kombinacija, ove gležnjerice su baš pun pogodak.

Životinjski uzorak


Možete ga voljeti ili ne, ali je činjenica da je životinjski uzorak veoma popularan ove godine te ga možete pronaći gotovo na svim komadima garderobe, ali i na obući i asesoarima. Kada želite da dobijete veoma upečaljiv stajling, tada birajte gležnjerice sa pomenutim uzorkom. I, neka one budu jedini dezenirani komad garderobe u sklopu jedne kombinacije (mada nećete pogriješiti ni ako dodate torbu sa ovim uzorkom).

Cirkoni


Unesite malo sjaja i blještavila u svoj svakodnevni stajling, na veoma jednostavan način, tako što ćete birati gležnjerice koje su ukrašene cirkonima. One izgledaju veoma raskošno, a odlične su za kombinovanje sa raznim modelima suknji i haljina.

Čarapa čizmice


Čarapa čizmice ili čarapa gležnjerice popularne su već par sezona, a to je slučaj i ove sezone. Veoma dobro se mogu iskombinovati sa raznim komadima garderobe, odlične su u mnogobrojnim prilikama, a mogu vam pomoći da dobijete veoma moderan stajling.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info