ZARA: 3 fantastična kaputa koja su sada na sniženju

0

Ako ste poput nas, onda sigurno teško možete odoljeti “dobrom” sniženju, posebno kada je riječ o najpopularnijem španskom modnom brendu – čitajte: ZARA. Sljedeća tri kaputa sada su na sniženju, a sigurno će vas grijati tokom hladnih zimskih dana.

Sivi kaput


O njegovoj popularnosti možemo pričati danima – i same znate kako je sivi kaput, bez obzira na to o kojem je modelu riječ, jedan od najpopularnijih tokom zimske sezone. Uvijek poželjan, veoma dobar za kombinovanje sa svim drugim bojama, a tako lako se može uvrstiti u bilo koji stajling. Takav je i ovaj sivi ZARA kaput sa ovratnikom od umjetnog krzna, a koji je snižen za 45% – kupiti ga možete ovdje.

Pelerina


Ljubiteljke pelerina, došao je i vaš dan! I to iz više razloga: ovaj svestrani komad garderobe možete nositi u svim prilikama, odličan je i tokom hladnijih zimskih dana (naravno, poželjno je da se obučete slojevito), a ono što je najbolje jeste to što je ova prekrasna ZARA pelerina snižena za 60% – kupiti je možete ovdje.

Pepito dezen


Tokom zimske sezone postoje mnogobrojni dezeni koje možete uvrstiti u svakodnevni stajling, s ciljem da on bude što moderniji i privlačniji. Da, postoje mnogobrojni dezeni i postoji jedan od najpopularnijih koje nosimo tokom zimske sezone, a to je pepito. Možete ga pronaći na svim komadima garderobe i asesoarima, a kaput ukrašen ovim prekrasnim dezenom samo je jedna od fantastičnih opcija za ovu zimu. Snižen je za 25% te ga možete kupiti ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info