Dnevni horoskop za 05.01.2022.

0

Ovan


Dan će vam ispuniti zanimljivi susreti i prijatni razgovori, a vašem oštrom oku ništa neće promaknuti. Odlično ćete procjenjivati tuđe namjere. Intuicija će vam biti pojačana. Prepustite joj se s povjerenjem, čak iako vam glas razuma bude govorio suprotno. Prepustite se u potpunosti naletu uzbuđenja na emotivnom planu.

Bik


Moraćete više vremena i strpljenja odvojiti za razgovor s bližnjima ili otklanjanje verbalnih nejasnoća. Ljubavnim vezama nedostajaće nježnosti i bliskosti. Od partnera ćete tražiti svu pažnju i prigovarati mu da vas zanemaruje. Očekuju vas manje neugodnosti i svađe sa vašim bližnjima. Teško ćete podnijeti njihove kritike.

Blizanci


Ljubavna dešavanja će se odvijati u skladu s vašim željama. Partner će nepogrešivo prepoznavati vaše potrebe i želje. Ako vam predstoji kraća razdvojenost s partnerom, nećete previše tugovati. Biće vam dovoljno da se čujete telefonom, a ostatak slobodnog vremena posvetite sebi. Mlađi će se odlično provesti u većem društvu.

Rak


Imaćete utisak da sve svoje male radosti i zadovoljstva morate podrediti zahtjevima ukućana. Ne dopustite da do te mjere upravljaju vašim životom. Neke pripadnike znaka mučiće zdravstveni problemi pa će planirati odlazak kod doktora. Možda previše radite i ne nalazite vremena za kvalitetan odmor.

Lav


Posvetite koji trenutak sebi i razmislite šta stvarno želite. Ne trudite se da po svaku cijenu zadovoljite očekivanja drugih. Zbog istaknute ljubomore i nepovjerenja, u ljubavnom odnosu moglo bi doći do porasta međusobnih optužbi. Ako vam je partner nagle prirode, biće bolje da ne “tražite” svađu.

Djevica


Vrijeme provedeno u četiri kućna zida provodićete u čišćenju i kućnim poslovima. Sve ono što nisu stigli odraditi članovi porodice, pašće na vaša leđa. Imaćete jak osjećaj težine života i misliti kako bi bilo najbolje negdje pobjeći i od svega se odmoriti. Nećete pogriješiti ako dan posvetite sebi i svojim zadovoljstvima.

Vaga


Primijetićete da se pogledi drugih zadržavaju na vama pa je dan kao stvoren za osvajanje. Ostavićete snažan utisak na simpatiju. Sviđaće vam se osjećaj da kontrolišete situaciju i da je vaš uticaj na nju velik. Neko će vam povjeriti svoj problem ili tajnu, a vi ćete uraditi sve što je u vašoj moći da mu pomognete.

Škorpija


Nećete se lako prilagođavati kućnom ritmu pa ćete ukućane zamarati prigovaranjima. Mlađi će se boriti za slobodu za koju misle da im pripada. One u braku neće mimoići bračni nemiri. Partner bi se mogao protiviti vašim odlukama ili željama. Prigovaraće vam zbog pretjeranog idealizma ili sklonosti izbjegavanju obaveza.

Strijelac


Zabavljaćete se prepričavajući prijateljima svoje planove i tražiti njihovo mišljenje. Bićete dobro raspoloženi i težiti društvu zabavnih ljudi. Partnerova pomoć u rješavanju kućnih obaveza pomoći će da imate više vremena jedno za drugo. Samci bi se mogli naći u blizini osobe koja im se sviđa, ali neće imati hrabrosti napraviti korak ka zbližavanju.

Jarac


Uspješno ćete podmirivati novčane obaveze, ali pripremite se na porast troškova. Unutar kuće moguće su promjene vezane za ukućane ili stambeni prostor – možda planirate selidbu, gradnju ili adaptaciju. U ljubavi ćete biti preduzetniji pa će slobodni tražiti priliku kako bi se približili simpatiji. To bi vam moglo uspjeti.

Vodolija


Vaš lični i dvosmisleni smisao za humor, komunikacijske vještine i takt u odnosima s drugima biće zaslužni za uspjeh u društvu. Na zabavama i večerama druge ćete uveseljavati. Moguće je novo poznanstvo, ljubavni susret ili poziv osobe u koju ste zaljubljeni.

Ribe


Nešto će ometati skladne odnose u vašoj vezi ili porodici. Partner ili simpatija mogli bi se osjećati umorno, imati zdravstvenih ili porodičnih problema. Nećete imati volju da forsirate stvari, a to će biti i najbolje za vaše interese. Osjećaj nezadovoljstva liječićete radeći kućne poslove ili baveći se hobijima.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info