Vaga: Sedmični horoskop za period od 03.01.2022. do 09.01.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Preumorni zaista jeste, ali šta bude trebalo poslovno da se odradi – odradićete junački. I možda ćete se čak dobro osjećati, jer u ovoj sedmici možete imati pregršt zanimljivih kontakata, interesantnih susreta, a mora se priznati i da su vaše ideje i kreativnost naglašeni pa će biti inspirativnih razgovora i dešavanja sa saradnicima.

Poslovne okolnosti vam u ovoj sedmici idu prilično naruku – obaveze vas neće toliko umoriti kao što ste očekivali. Kada su finansije u pitanju – i pored troškova, bićete u plusu. Malom.

Ljubav. Mars u vašem trećem polju traži akciju – hajde da skitamo, da lutamo, da izađemo, da se provedemo, da se nešto dešava! Venera koja ide unazad u četvrtom traži nešto drugo – jao umorna sam, ostavite me svi na miru, da mi je da se naspavam kao čovjek.

Pa tako i vi sa partnerom – red smaranja i obaveza, red uživanja i dešavanja. Nije savršeno i nije stopostotno po vašem ukusu, ali realno gledano, nije ni tako loše. Gorko – sladak koktel.

Slobodne Vage, više ćete se družiti, ali najprije sa ljudima koje dugo niste imali priliku da vidite. Šansi za nekog novog ima. Šanse za nekog starog su neuporedivo veće.

Hrana. Vi ste već u prethodnih par dana preduzeli korake da poboljšate svoj način ishrane i dovedete ga na neku razumnu mjeru, pogotovo kada su slatkiši u pitanju. Ova sedmica vam dodatno ide naruku, pogotovo što ćete eventualni višak kalorija lakše trošiti.

Zdravlje. Hronične tegobe, meteoropatske reakcije. Sklonost ka prehladama.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info