Strijelac: Sedmični horoskop za period od 03.01.2022. do 09.01.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Na poslu atmosfera može biti opuštenija nego inače. Dosta lako ćete izlaziti nakraj sa obavezama, a tokom ove sedmice mogu se pokrenuti i kontakti i dogovori sa osobama koje bi mogle postati važne za vašu poslovnu budućnost.

Ukoliko vam se ovako nešto otvori, ne prolongirajte – aktivno se uključite. I vi imate inicijativu, a i okolnosti su na vašoj strani. Kada je finansijski segment u pitanju – zaraditi svakako možete i to više nego što ste očekivali, ali će nažalost i troškovi i finansijske obaveze biti velike.

Ljubav. Nije loša energija ni kod vas niti u partnerskim odnosima. Vi ćete uglavnom biti inicijator dešavanja, ali će i voljena osoba dati svoj doprinos da fino funkcionišete, lako se dogovarate i mnogo uživate u zajedničkim aktivnostima.

Pratiće vas uglavnom opuštena atmosfera. U redu, biće tu pokoji trenutak ispunjen nervozom ili inatom, ali će se to brzo prevazići i riješiti.

Slobodni Strijelci, kod vas će biti zanimljivo – možete upoznati više osoba sa kojima ćete imati vrlo finu i inspirativnu komunikaciju, a neke vas mogu i emotivno/seksualno zainteresovati. Uživajte kad ste već u podsticajnom periodu.

Hrana. Uporni vi da se hranite zdravo, a sa druge strane uporni i izazovi koji vas sprečavaju u tome. Marsa, koji se nalazi u vašem polju ličnosti, možete dvostruko iskoristiti – da li na taj način što ćete željeti sebi vitku liniju i dobro zdravlje ili na taj što ćete željeti da uživate i da na sutra ne mislite…

Zdravlje. Respiratorne infekcije i prehlade. Stariji – pritisak, cirkulacija, meteoropatske tegobe.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info