Rak: Sedmični horoskop za period od 03.01.2022. do 09.01.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Neka „ili-ili“ situacija u finansijskom segmentu. Ili će vam ova sedmica donijeti prilive kojima se niste nadali ili će se pak dogoditi da će troškovi biti baš baš pojačani što će dodatno opteretiti vaš budžet.

Takođe, Rakovi mogu biti „široke ruke“ ovih dana pa prije nego što potrošite sve do posljednjeg cvonjka, ipak se malo presaberite i povucite ručnu. Što se poslovnog sektora tiče, uglavnom otaljavanje obaveza kojima se baš i ne radujete. Bićete skloni i da odlažete obaveze – nemojte.

Ljubav. Neki su čudnovati dani pred vama, bilo da ste zauzeti ili slobodni. U ovu sedmicu ulazite sa rastućim Mjesecom u partnerskom polju, koji se susreće sa retrogradnom Venerom, što ukazuje da je pred vama period rješavanja emotivnih odnosa (svega onoga što ste u istim propustili ili zatrpali), a na istom mjestu ćete imati i konjukciju retrogradne Venere i Sunca.

Sve ukazuje da će se Rakovi baviti prošlošću – bilo da su u pitanju bivši emotivni partneri, stari znanci ili stara neriješena pitanja u vezama.

Da li ovo znači da će biti nekih frka i rasprava u vezama? Ma ne, sve može izgledati potpuno normalno i funkcionalno, ali ispod površine i partner i vi imate milion i jedno pitanje. Odgovori će krenuti uskoro, kroz razgovore.

Hrana. Biće par dana u ovoj sedmici u kojima će vas hvatati napadi gladi i to uglavnom noću. Ako ste riješili da svoju ishranu dovedete u red, pokušajte da se u ovim momentima uzdržite. U drugom dijelu sedmice apetit će se znatno pojačati.

Zdravlje. Prehlade i problemi sa respiratornim sistemom.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info