Jarac: Sedmični horoskop za period od 03.01.2022. do 09.01.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Ne znači da je situacija lagana, ali mnogo toga vam ide naruku. Imate trenutno čist i jasan um, praktičnost i racionalnost, umijete da kažete, dogovorite se, pregovarate, privučete i poslovne šanse, ali i ozbiljne saradnike. Budite realni u dogovorima.

Ukoliko osjećate da ste u nekim situacijama „zakočeni“, to bi trebalo da popusti tokom ove sedmice. Lijep period da napravite promjene i aktivirate se. Po pitanju finansija – dogovori koje u ovoj sedmici napravite mogu vam obezbijediti finansijsku stabilnost nadalje.

Ljubav. Sedmica u kojoj se mnogo toga može riješiti, pokrenuti nabolje u odnosu sa voljenom osobom. Na prvom mjestu treba da bude ljubav pa onda razumijevanje i želja da se na jedan fin i otvoren način iskomunicira sve ono što potencijalno boli, smeta, žulja u odnosu.

Nemojte propuštati priliku da poboljšate svoju vezu i da vratite dah nekih ljepših vremena. Ego i tvrdoglavost sada ne smiju da postoje.

Slobodni Jarčevi, ono što je bilo, biće opet. Retrogradna Venera u srcu Sunca koje se nalazi u vašem znaku jako potencira na prošlosti, ali isto tako daje i potpuno nove ljubavne prilike. Ali i one moraju biti obojene „starim“.

Hrana. Znate i sami da su vam potrebne neke promjene u načinu ishrane, ali vi to ili odlažete ili se tvrdoglavo držite trenutnog stanja. Uzmite u ovoj sedmici više vremena za sebe, za neke opuštene obroke sa porodicom, ne jurite i ne žurite!

Zdravlje. Moguće glavobolje.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info