Djevica: Sedmični horoskop za period od 03.01.2022. do 09.01.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Nesklad između onoga kako biste vi da provedete vrijeme i onoga što MORATE. Jer, htjeli ne htjeli, u ovoj ćete sedmici morati da odradite pokoju obavezu i poslić pa čak i ako su vam neradni dani ili ste na odmoru.

Da ćete biti posebno inspirisani – pa i nećete, ali ono što se mora – mora se i vi ćete biti odgovorni i obaviti to. Po pitanju finansija – pa, očekuju vas veći troškovi. Dobro, može biti i više priliva, ali ste vi u ovoj sedmici baš raspoloženi da potrošite i malo date sebi na volju.

Ljubav. Mlad Mjesec koji „raste“ u vašem polju ljubavi i uživanja i susreće se sa retrogradnom Venerom – i kod slobodnih i kod zauzetih Djevica – vratiće potrebu za opuštencijom, za ljubavlju, za radošću.

Donijeće vam inspiraciju u ovoj sedmici i želju da svaki trenutak bude ispunjen i radostan. Želje su velike, realizacija možda i neće biti potpuna, ali ipak je sedmica pred vama dobra i ne kvarite je pretjeranim zahtjevima i nervozom prema partneru.

Slobodne Djevice, malo je vjerovatno da noviteti mogu da se „proguraju“ u ovom periodu. Prošlost je ipak na prvom mjestu trenutno. Ali je zato dobra zabava i druženje tu.

Hrana. Samo od vas zavisi u kom ćete pravcu pokrenuti aspekte koji trenutno djeluju na vas. Neke Djevice će se okrenuti zadovoljstvima i uživanju u hrani, dok će druge sada moći da naprave odgovarajući model ishrane koji će im jako prijati.

Zdravlje. Koliko god da se osiećate dobro ipak vaš imunitet nije najsjajniji. Čuvajte se prehlada.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info