Bik: Sedmični horoskop za period od 03.01.2022. do 09.01.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Merkur, koji se nalazi u vašem polju karijere i znaku Vodolije, sigurno vam neće donijeti sedmicu u kojoj možete da plandujete i opustite se.

Ne mora da znači da ćete imati neke ogromne obaveze – prije može da se desi da to budu sitne aktivnosti kojih ima puno, malo žurbe da se sve privede kraju, intenzivna komunikacija sa saradnicima, češći razgovori i kontakti sa nadređenima. Da, ti šefovi će vas povremeno nervirati, ali to se dešava u svakoj sedmici, ne samo u ovoj. Finansije – korektno stanje trenutno.

Ljubav. Neki dašak zabrinutosti ili umora može postojati kod vas, a vezuje se ili za porodični segment ili za opterećenost obavezama. U svakom slučaju, vaša energija će čas biti odlična i inspirativna, čas ćete biti preumorni, fizički ili mentalno.

Ovo neće u nekoj većoj mjeri uticati na odnos sa partnerom, samo će vam povremeno donositi trenutke u kojima imate želju da se povučete, malo budete sami, odmorite mozak i tijelo od svega.

Slobodni Bikovi, ovo jeste sedmica u kojoj vas neko može jako privući – to može biti nova osoba, ali može biti i vrlo intenzivna komunikacija sa nekim iz vaše prošlosti. Ne žurite, ko god da je.

Hrana. Trebalo bi da izbjegavate jednoličnu ishranu, kao i suvu hranu. Izbacite slatkiše i grickalice i izborite se sa napadima gladi koji će obično kretati u večernjim satima. Najviše bi vam odgovarala variva, supe ili čorbe sa junećim mesom.

Zdravlje. Dosta osjetljivo grlo i respiratorni sistem.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info