Vodolija: Sedmični horoskop za period od 27.12.2021. do 02.01.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. To kako se vi osjećate, da li ste dobro ili baš i ne i da li imate dovoljno snage za posao, nikog posebno ne zanima. Od vas svi očekuju da date svoj maksimum i da se maksimalo odgovorno postavite prema poslu. A vi brinete i tuđe i svoje brige, opterećeni ste sa sto nekih situacija – kako ćete ih završiti, da li ćete imati vremena, da li ćete napraviti neki propust.

Generalno gledano – sve, ali apsolutno sve ćete vi uraditi, završiti i obaviti. Namučićete se pošteno, ali ćete zadovoljni završiti ovu godinu.

Ljubav. A vama u podsvijesti – spektakl. Misli čas predivne, čas preopterećujuće, čas vam donose opuštenost, a čas ste kao struna zategnuti.

A što je najveselije – ne možete da dozvolite da partner vidi koliko ste opterećeni, jer i on je nešto zarozan pa morate da budete snažni za oboje. Vaš odnos kao odnos je sada dobar, ali vi kao individue – niste. Međutim, vi ćete se potruditi da ovo izgurate i prođete.

Ukoliko ste slobodni, e vama je tek zanimljivo. S društvom vam je super, a u emotivnom životu ili pokrećete tajnu priču ili dolazi do kontakta sa mlađom osobom koja će ostaviti veliki utisak na vas ili se vrtite u lagumima prošlosti.

Hrana. Čas nemate apetit, čas jedete brzinski i tamanite sve ispred sebe. Međutim, ovi drugi momenti su tokom ove sedmice ipak češći što će vam donositi da povremeno imate probleme sa varenjem i stomakom. Što se kilograma tiče – vodite računa, lako će se lijepiti za vas.

Zdravlje. Hronične bolesti, problemi sa spavanjem.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info